DOLAR

%
EURO

%
ALTIN(gr)

%
BİST 100

%
Fox TV Yılbaşı Akışını Paylaştı Eğlence Tam Gaz Sürecek
  • Finans 365
  • Gündem
  • Fox TV Yılbaşı Akışını Paylaştı Eğlence Tam Gaz Sürecek

Fox TV Yılbaşı Akışını Paylaştı Eğlence Tam Gaz Sürecek

Yeni yıla giremeye çok az zaman kala herkesi telaş sardı. Hemen hemen herkes evinde neler yapacağının planını şimdiden hazırladı. Fox TV’de bizler gibi yeni yıl planını yaptı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:57
Fox TV Yılbaşı Akışını Paylaştı Eğlence Tam Gaz Sürecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzleyicilere unutulmaz bir aksam yaşatacak olan Fox filmlerden programlara kadar kaliteli içerikleriyle ekranlardaki yerini alacak. Uzun zamandır yılbaşı için özenle programlar hazırlayan FOX TV bu seneyi de boş geçirmeyecek. Korona virüsün evlerde oluşturduğu panik havasını bir nebze de olsa hafifletecek. Yılbaşı akşamı FOX TV’nin eğlenceli programı olan Yaparsın Aşkım ekranlara gelecek. İlker Ayrık’ın sunumuyla devam eden yarışma programında yarışmacılar ile çok eğleneceksiniz. Birbirinde değişik sorular ve verilen cevaplar girilen iddialar ve yarışma heyecanı ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Gecenin sonunda yarışmacılardan biri büyük ödülü alırken siz FOX TV’de kalıp geceyi devam ettirebilirsiniz.

Kemal Sunal Farkıyla Eğlence Devam Edecek

Yaparsın Aşkım’ın hemen ardından 2 Türk filmi ile yeni yıla kahkahalarla girebilirsiniz. Kılıbık film, herkesin bildiği klasiklerden bir film. Kemal Sunal’ın başrol oynadığı filmde eşiyle olan traji komik durumlar bizleri çok güldürecek. Yeni yıla poztifi bir şekilde girmek isteyenler için unutulmaz bir film olacak. Kılıbık’ın ardından yine Kemal Sunal başrolüyle Yüz Numaralı Adam filmine devam edebilirsiniz. Enerjinizi hiç düşürmeden takip edeceğiniz filmde Kemal Sunal’ın başına gelen tuhaf durumlar bu kadar da olmaz dedirtecek. Ekran başında çok eğlenceli zaman geçirmek isteyenler için FOX TV vazgeçilmez seçenek olacaktır. FOX TV ertesi gün yayın akışına kaldığı yerden devam edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP