Evini Gösterene Mortgage Garanti Bankası’ndan

Evini Gösterene Mortgage Garanti Bankası’ndan

Kredi fırsatlarıyla müşterilerinin dikkatini çeken Garanti Bankası bu kez Evini Gösterene Mortgage kredisi ile ev almak veya yatırım yapmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.  Hâlihazırdaki evinizi teminat göstererek uzun vadeli kredi fırsatından yararlanabilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:38
Evini Gösterene Mortgage Garanti Bankası’ndan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evini Gösterene konut kredisi sağlayan bankamızın avantajlarından yararlanmak isteyenler bu krediyi kaçırmasınlar.

Evini Gösterene Mortgage Kredisi Özellikleri Nelerdir?

Düşlerinizdeki eve kavuşmak için sizleri şubelerimize bekliyoruz. 48 aya kadar vade sunan bankamızın, ihtiyacı olan veya yatırım yapmak isteyenlere sunduğu bu fırsatı kolaylıkla değerlendirebilirsiniz. Krediye teminat göstereceğiniz konutun kendinize ait olması bu kredinin özellikleri arasındadır. Aynı zamanda krediyi kullandırım anında bankamızda geçerli olan güncel Evini Gösterene Mortgage faiz oranı uygulamaktadır.

Başvuru Yapmak Çok Kolay

Evini Gösterene Mortgage kredisi sayesinde siz de karlı yatırım yapın.En yakın şubemize gelerek size en uygun vadeyi, kullanmak istediğiniz kredi miktarına veya ödeme gücünüze göre belirleyebilirsiniz.

Krediden yararlanmak için internet sitemizdeki başvuru formunu doldurarak, müşteri temsilcilerimizi arayarak veya size en yakın şubemize nüfus cüzdanınız ile başvurmanız yeterlidir. Gerekli belgeler olan tapu ve gelir belgeniz daha sonraki adımlarda sizden istenecektir. Bunlara ek olarak genelde kefil koşulu aranmamaktadır. Ancak şubelerimiz gerekli gördüklerinde kefil talep etme hakkına sahiptirler.

Evini Gösterene konut kredisi sunan bankamız hayallerinize bir adım daha yaklaşmanız için gerekli fırsatı siz değerli müşterilerine sunmaktadır. Satın almak istediğiniz konut için bankamızla anlaşması olan SPK-BDDK lisanslı ekspertiz firmalarının belirleyeceği ekspertiz değerinin maksimum %80’ine kadar sizlere kredi kullanma imkanı sunmaktadır.

Evini Gösterene Mortgage Kredisi Çeşitleri

Garanti Bankası, bir konut kredisi olan Evini Gösterene Mortgage kredisi için Evini Gösterene Mortgage, Evini Gösterene Hazır Mortgage, Evini Gösterene Otomatik Hazır Mortgage olmak üzere üç çeşit kredi imkanı ile seçenek sunarak kolaylık sağlamaktadır. Evini Gösterene konut kredisi ile ihtiyaç sahipleri sıcacık yuvalarına kavuşabilirler. Bunlara ek olarak Evini Gösterene Mortgage’ı sabit faizli olarak kullanabilirsiniz. Kredi çeşitlerinin ayrıntılarına internet sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olmak isterseniz sizleri şubelerimize veya internet sitemize bekleriz…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP