DOLAR

32,3375

0.17%
EURO

35,1621

-0.08%
ALTIN(gr)

2.241,12

-0,09%
BİST 100

%
Garanti Bankasının Kampanyası Tüm Bankaları Solda Sıfır Bıraktı

Garanti Bankasının Kampanyası Tüm Bankaları Solda Sıfır Bıraktı

Vatandaşlara sunduğu kredi kampanyaları ile bilinen Garanti bankası yeni kampanyası ile herksi şaşırttı. %0.69 faiz oranıyla işlem yapacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Garanti Bankasının Kampanyası Tüm Bankaları Solda Sıfır Bıraktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Garanti Bankası pandeminin ikinci dalgasını oldukça profesyonel karşıladı. Vatandaşlara verilen kredi kampanyalarının sayısı artarken yeni nesil başvurur işlemlerini de devreye koydu. Hiçbir vatandaşı mağdur etmeyen banka vatandaşların hem cebini hem de sağlığını düşünerek olmaz denilenlere imza attı. Bu bağlamdabankanınyeni kredi kampanyası yağmur gibi başvuru topladı. Yapılan açıklamaya göre banka yeni dönemde kredilimitlerinioldukça arttırdı. Kesenin ağzını açan banka özellikle esnaflar için yeni kredi kampanyalarının olduğunun belirtiyor. Ancak o kampanyayı beklemek istemeyen esnafın işini mevcuttaki kredi kampanyası da görür. Toplamda 75 bin TL’ye varan kredi limitlerine ek olarak %0.71 oranındaki faizle işlem yapacak olan banka tüm vatandaşları oldukça sevindirdi.

Dosya Masrafı Yok

Vade seçenekleri konusunda da gayet bonkör davranan banka 48 aya varan bade seçenekleri ile esnek bir ödeme planı oluşturdu. Bu bağlamdavatandaşlarınbütçeleri zorlanmadan kredi sahibi olabilecek ve ödemeyi yapabilecek. Ödeme planı oluşturmak isteyen vatandaşlarbankalara giderek destek alabilecek. Alınacak bu destek ücretsizolacak. Garanti Bankası yeni dönemde vatandaşlardan dosya masrafı almayı düşünmüyor. Online başvuruda ise sanal asistanla tüm işlemlerinizihalledebileceksiniz. ALO Kredi Destek Hattıda ödeme planı oluşturmanız için mesai saatleri içinde aktif olacak. Sanal asistanı online platformlarda kullanabilir ve yine aynı online platformlarda 7 gün 24 saat kredi başvurusu oluşturabilirsiniz. Banka şubeleri ve ALO Kredi Destek Hattı da kredi başvuru oluşturabileceğiniz yerler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP