DOLAR

32,5360

0.24%
EURO

34,7455

0.02%
ALTIN(gr)

2.492,36

1,24%
BİST 100

%
Garanti BBVA Üç Farklı Sürpriz İle Vatandaşın Karşısına Çıkıyor Başvurulara Kimse Yetişemedi
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Garanti BBVA Üç Farklı Sürpriz İle Vatandaşın Karşısına Çıkıyor Başvurulara Kimse Yetişemedi

Garanti BBVA Üç Farklı Sürpriz İle Vatandaşın Karşısına Çıkıyor Başvurulara Kimse Yetişemedi

Yeni nesil bankacılık akımını devam ettiren Garanti BBVA eni kredi kampanyasıyla oldukça konuşuluyor. Yapılan açıklamalarherkesişaşırtmaya devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:44
Garanti BBVA Üç Farklı Sürpriz İle Vatandaşın Karşısına Çıkıyor Başvurulara Kimse Yetişemedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3 farklı gelişme ile vatandaşların karşısına çıkan bankavatandaşlarınlehinekararlar almaya devam ediyor. Buna göre vatandaşa 60 ay vadeli şekildekredi alabilecek. Vatandaşlarınihtiyaçlarını karşılaması için verilen kredide bu kadar faiz vade seçeneğini sunan Garanti BBVA oldu Vade seçeneğinin yanında farklı gelişmelerde izah eden banka kredi kampanyasında çığır açtığını doğrulamış oldu. Özellikle pandemi zamanı vatandaşın yanında duran banka bu hareketleriyle de vatandaşın desteğini almış oldu. Açıklanan bir diğer yenilik ise kredi limitlerindeoldu. 110 bin TL’ye kadar verilecek kredi için herhangi bir şart aranmadı. Esnaflara yönelik de çıkarılacak olan kredi kampanyası için esnafın tetikteolması ayrıca belirtildi. Ancak esnaflar halihazırda bu krediyi de kullanılabilecek.

Kefilsiz Kredide Yeni Dönem

%2.21 oranında faiz oranı uygulayacak olan bankabaşvuruları sadece onlineşekilde kabul edecek. Eskisi gibi banka önlerindesıraolunmasını tercih etmeyenbanka pandemiyle beraber hayatımıza giren sosyal mesafekavramına da vurgu yapıyor. İnternetbankacılığı ya damobil uygulama le işlem yapacak olan vatandaşlar 7 gün 24 saat kredi başvurusunda bulunabilecek. Mesa saatlerine riayet etme döneminin bittiğini belirtenyetkililer bu atılımla krediyi ulaşılır bir hale getirdi. Kefil ya da teminatisteyemeyen banka vatandaşlardan sadece düzenli gelir bekliyor. Düzenli geliri olan herkes yaşına bakmaksızın kredi alabilecek. 18 yaşındanbüyük herkesi kredi almaya davet eden banka pandemininekonomiksıkıntısını az da olsa hafifletmeyeçalışıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP