Gelir Belgesi Şartı Olmadan Kredi Veren Bankalar

Gelir Belgesi Şartı Olmadan Kredi Veren Bankalar

2018 Aralık ayında gelir belgesi olmadan kredi veren bankalar hangileri? Hangi bankalardan gelir belgesiz kredi alınır? Gelir belgesi şartı olmadan kredi imkanı sağlayan bankaları sizler için derledik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
Gelir Belgesi Şartı Olmadan Kredi Veren Bankalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşinden yeni ayrılmış, ,işiyle ilgili sorunlar yaşamış veya hiçbir geliri olmayan vatandaşlar gelir belgesi olmadan kredi veren bankalara ilişkin araştırmalarda bulunuyorlar.

Finans365.com olarak bizlerde Aralık ayında gelir belgesi şartı olmadan kredi imkanı sağlayan bankaların güncel listelerini derledik. İşte gelir belgesi şartı olmadan kredi veren bankalar.

GELİR BELGESİ ŞARTI OLMADAN KREDİ VEREN BANKALAR

Gelir belgesi olmadan kredi sağlayan 4 banka bulunuyor. Bu bankalar vatandaşlara kredi notu, geçmiş dönem borçlarına ilişkin ödeme profilleri ve banka değerlendirmeleri kriterlerini göz önünde bulundurarak kredi imkanı sağlıyorlar. Kredi siciliniz temiz ise gelir belgesi olmadan kredi alma şansınız mevcut ancak kredi sicilinin olumsuz olması kredi alma ihtimalinizi azaltacak.

QNB Finansbank; müşterilerine gelir belgesi olmadan kredi imkanı sağlıyor. Banka kredi çekecek olan müşterilerine bu şekilde 50 bin TL’ye varan kredi imkanı sunuyor. Banka ayrıca ödemelere ilk 3 ay içinde istenilen zamanda yapma fırsatı da sunuyor. Mobil, internet bankacılığı ya da banka şubelerinden başvuru yapabilirsiniz.

Denizbank; Gelir belgesi şartı olmadan kredi imkanı sunan bir diğer banka ise Denizbank. Denizbank gelir belgesiz kredi başvurusunda bulunacak olan müşterilerine 55 bin TL’ye kadar kredi ikanı sunuyor. Denizbank gelir belgesiz kredi başvurularını bankanın internet itesi, mobil bankacılık ve online bankacılık menülerinin yanı sıra SMS ile de yapabilirsiniz.

İş Bankası; Gelir belgesi olmadan kredi imkanı sağlayan bir diğer banka ise İş Bankası. İş Bankası diğer bankalara göre daha düşük miktarda kredi sağlıyor. İş Bankası müşterilerine 30 bin TL ve 36 ay vade ile kredi imkanı sunuyor. İş Bankası tarafından sunulan krediye başvuruda bulunacak müşteriler başvurularını SMS, online bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvurularını yapabilirler.

Kredi haberlerini anlık takip etmek için mobil uygulamamızı indirin.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP