DOLAR

32,5820

0.12%
EURO

35,0236

0.43%
ALTIN(gr)

2.421,74

-0,04%
BİST 100

%
Geliri Olmayana Kredi Veren Bankalar

Geliri Olmayana Kredi Veren Bankalar

Geliri bulunmayan vatandaşların kredi alabilmesi için bazı bankalardan kredi çekebilecek olduklarının kendilerine belirtilmesi sonrası bu bankaların isimleri konusunda akıllarda soru işaretlerine neden oluyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:25
Geliri Olmayana Kredi Veren Bankalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geliri bulunmayan ama kredi çekmek isteyen milyonlarca vatandaş mevcut. Bu vatandaşlar bankalardan en yüksek oranda kredi isterken, bu kredileri nasıl geri ödeyecek oldukları konusunu ise düşünmüyor.

Türk bankaları ve dünyadaki tüm bankalar karşılarında güçlü, ekonomisi iyi bir muhatap görnek istediklerinden dolayı geliri olmayan vatandaşlara en ufak krediyi dahi vermiyor:

Bankalardan eğer ki gelir belgeniz yok ise ve daha önce hiçbir bankadan kredi çekmedi ve kredi kartı sahibi olmadıysanız ve gelirinizde bulunmuyor ise maalesef ki kredi çekmeyi unutmanız gerekmektedir

Gelir belgeniz yoksa ve daha önce bankalardan kredi çekmedi, kredi kartı almadı iseniz bu durum sizin aleyhinize işleyecek ve banka size kredi vermeyecektir.

Eğer ki gelir belgeniz var ise ve daha önce bankalar ile çalışmadıysanız bu durumda ise bankalar size belirli oranlara kadar kredi vermeyi ve kredi kartı vermeyi riske alabilir ve kabul edebilir.

Geri Ödemesini Yapamayacak Olan Kişiye Kredi Verilmez

Gelir belgesi olan kişi zaten kredi geri ödemesini yapabilecek kişidir.

Eğer ki gelir belgeniz yok ise bankaya bir teminat gösteremiyor iseniz bu kişinin geri ödeme yapamayacak olduğuna emin olacak olan banka, kredi vermeyecektir.

Bundan dolayı internette gördüğünüz ”gelir belgesiz kredi” başvurularına inanarak para yatırmamalısınız

*Öneri değildir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP