Geri Ödemesiz 9 Bin Liralık Destek Ödemeleri Yapılacak!

Geri Ödemesiz 9 Bin Liralık Destek Ödemeleri Yapılacak!

Yeni tip koronavirüs etkilerini ülkemizde göstermeye devam ediyor, vatandaşın ekonomi konusunda elini kolunu bağlayan Covid-19 nedeniyle hükümet vatandaşa yardımlarını çoğalttı. Çalışan ya da çalışmayan vatandaşlar belirlenen desteklerde yer alarak 9214 liraya varan desteklerden yararlanabilecekler, şartlar neler merak ediliyor. Konuyla ilgili tüm detaylar işte haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Geri Ödemesiz 9 Bin Liralık Destek Ödemeleri Yapılacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dokuz bin liraya varan destekler hükümet tarafından vatandaşa sağlanıyor fakat bu desteklerden yararlanmak için belli başlı şartları karşılıyor olmanız gerekmekte, evlenmek isteyen genç vatandaşlar bu zorlu pandemi sürecinde yüksek maliyetli masraflarını karşılayamıyorlar. Devlet sunmuş olduğu destek imkanlarıyla gençlere destek sağlıyor. Evlenmek isteyen gençlere verilen yardımlar maalesef her vatandaşa sağlanmıyor. Evlenmek isteyen gençlerin de bu yardımlardan yararlanmaları için belli şartları karşılıyor olmaları gerekir.

Hükümetten Gençlere Evlilik Desteği

Evlenmek isteyen ve maddi sıkıntılarla başa çıkamayan gençlere hükümet destek sağlıyor, bu yardımdan yararlanmak isteyen gençlerin anlaşmalı olan bankaların bir tanesinden çeyiz hesabı açılması gerekir. Anlaşmalı bankalardan çeyiz hesabı açan vatandaşlar para biriktirmeye başladıkları zaman geri ödemesiz olarak yardımlar sunulmaya başlayacak. Hesapta biriken paraya göre yapılan miktarda yükselme olacak. Çeyiz hesabı açıp otuz altı aydan kırk yedi aya kadar birikim yapan gençler birikim tutarlarının yüzde yirmi oranında destekler almaya başlayacaklar, çeyiz desteği için sunulan en yüksek ödeme desteği 6500 liradır. Eğer birikim yapan gençler kırk yedi ve elli dokuz ay arasında birikim yapıyorlarsa ödemelerde yüzde yirmi artış görülüyor 7500 liraya kadar ödeme imkanları sağlanıyor. Ödeme için fazla birikim yapan vatandaşlar 9 bin liraya kadar destek alabilecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP