DOLAR

32,8772

0.73%
EURO

35,5070

0.54%
ALTIN(gr)

2.516,74

1,32%
BİST 100

%
Girişimciye Özel Kredi Ziraat Banaksından İlk 1 Sene Ödeme Yok
  • Finans 365
  • Finans
  • Girişimciye Özel Kredi Ziraat Banaksından İlk 1 Sene Ödeme Yok

Girişimciye Özel Kredi Ziraat Banaksından İlk 1 Sene Ödeme Yok

Devlet yeni dönemde kendi işini kuran vatandaşları daha fazla d3steklemeyi planlıyor. Bu bağlamda bankalar ile anlaşma halinde. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:46
Girişimciye Özel Kredi Ziraat Banaksından İlk 1 Sene Ödeme Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet çeşitli kurumlarıyla ve bankalarıylavatandaşlar lehine ödemeler hazırlatıyor. Buna göre yeni ödeme Ziraat Bankası aracılığıyla yapılacak. Girişimci olan kendi işinikuran her vatandaşa Ziraat Bankası 1 yıl geri ödemesiz kredi verecek. Bu sayede vatandaşlar kendi işlerini rahatlıkla kuracak, düzenlerini daha kolay oturtmuş olacak. Bütçeleri sarsmadan kredi vermeye özen gösteren banka vatandaşlar için yeni kampanyalarhazırlanacağını da duyurdu. İlk etapta tüm Vatandaşları yararlanacağı kampanyalar hazırlamaya başlayan banka yeni dönemde daha özelleşmiş kampanyaları tercih ediyor. Girişimciler için yapılan kampanyanın benzeri esnaflar için yapılmıştı ve başvuruya banka yetişememişti. Ayni şekilde yeni dönemde bu kampanyaya da hız yetişmeyeceğe benziyor. Çünkü daha başvurular açılmadan sadece duyurusu yapıldığı halde binlercevatandaştan talep geldi,.

Limitler Arttı Vatandaş Bayram Etti

Kredi limitleri 150 bin TL olarak açıklandı ve 48 aya varan vade seçenekleriyleödemelergerçekleşecek. Bu ödemelerdenyararlanmak için birçok şartı yerinegetirmenizgerekecek. Bunlardan ilki kişi 18 yaşında büyük ve 55 yaşından küçük olmalıdır. Yaş şartı bankanın ve devletin en çok dikkat edeceği yaşlar olarak kaydedildi. Ayrıca kurulan iş ya da kurulması planlanan iş Türkiye sınırları içinde olmalıdır. İşletmenin ana şubesinin Türkiye’de diğer şubesinin yurt dışında alması da kabul görecek bir seçenek. Faiz oranı %2.5 olarak açıklana kredidenyararlanmak için emekli olunmaması da gerekiyor. Emekli vatandaşlara ek olarak projesi olmayan vatandaşlar da ödeme alamayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP