DOLAR

32,5018

-0.14%
EURO

34,9535

0.29%
ALTIN(gr)

2.425,57

0,11%
BİST 100

%
Gönül Dağı İçleri Isıtmaya Devam Ediyor! Dizinin Gittikçe Parlayan Yıldızı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Gönül Dağı İçleri Isıtmaya Devam Ediyor! Dizinin Gittikçe Parlayan Yıldızı!

Gönül Dağı İçleri Isıtmaya Devam Ediyor! Dizinin Gittikçe Parlayan Yıldızı!

Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Gönül Dağı, 4. bölümü ile ekranda yayınlanacak. 14 Kasım akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan ilk bölümünden itibaren gönüllerde taht kuran dizi reytinglerde kendine bir yer edindi mi? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:38
Gönül Dağı İçleri Isıtmaya Devam Ediyor! Dizinin Gittikçe Parlayan Yıldızı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumartesinin en çok izlenen dizisi Gönül Dağı 4. bölümüyle TRT 1’de veriliyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan gibi büyük isimlerin üstlendiği isimler var. Bozkır toprakların tutkusunu, masumiyetine ve saf sevgisini başarıyla gösteriyor dizi. İnsanlar durmadan entrika ve dramın yer aldığı diziler arasında rahat bir nefes almayı başarmıştı.

Dilek, Taner’in kendisini küçüklükten beri sevdiğini öğrenince duyguları karmakarmaşık oldu Gönül Dağı’ndaki işlerinin tez zamanda biteceği haberini söyleyince gitmekle kalmak arasında bir yerde sıkışır. Taner, Dilek’in kısa bir süre sonra kasabadan ayrılacağı haberini alınca mecburen kaderine razı gelir

Dizinin Seyri Beklenmedik Şekilde Değişiyor!

Veysel, Ramazan ve Cemile ile birlikte onun bu durumunu kabullenmek istemezler. Bu yüzden Dilek’in kasabadan ayrılmaması için Taner’den gizli bir plan yapmaya koyulurlar. Çalışmaları durdurmak için bazı makineleri gizlice bozarlar. Dilek ve ekibi de bu makineleri tamir etmek için uğraşırken her fırsatta çare Taner olur. Eğer Taner makineyi tamir ederse Dilek’in kasabada kalması için hiçbir nedeni olmayacak. Diğer yandan Veysel’e kasaba dışından bir iş teklifi gelir. Veysel hayatını geride bırakıp kasabadan ayrılma konusunda kararsızdır. Yazdığı hikayelerde bozkırı ve insanlarını anlatan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden uyarlanan dizinin yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı üstlendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP