Gözler Altında! Altın Fiyatları Düşüyor Mu? 11 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Gözler Altında! Altın Fiyatları Düşüyor Mu? 11 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Gözler Altında! Altın Fiyatları Düşüyor Mu? 11 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Vatandaş gözünü altın kuruna dikti! Altın Fiyatları Ne Durumda? Düşüşe geçecek mi? Altına yatırım yapmalı mı? Analistler altın hakkında ne dedi? İşte konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
Gözler Altında! Altın Fiyatları Düşüyor Mu? 11 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düğünlerin gözde hediyesi altının giystıne olacak vatandaş merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde hole sempozyumu sonrası altında hareketlenmeler görüldü ve fiyatlarda artış meydana geldi ayrıca Rusya ve ABD’nin yeni tip Koronavirüs için aşıya onay vermesiyle altında tekrar hareketlenmeler ve artış meydana geldi, vatandaşlar altın fiyatının ne olacağını merak ediyor. Altına yatırım yapılmalı mı yoksa riskli bir dönem mi merak konusu oldu.

İşte 11 Eylül 2020 güncel altın fiyatları;

  • Gram altın dün güne düşüşle başlamıştı gram altın bugün 468,9 lirayla işlem görüyordu, gram altın yeni güne 0,3 artışla başladı. Yeni gününde gram altın 478,4 liradan işlem görüyor.
  • Çeyrek altın düğünler ve özel günlerde en çok tercih edilen hediyelerden birisi bu yüzden çeyrek altının fiyatları takip edilmekte. Çeyrek altın bugün 760,42 liradan satışa sunuluyor.
  • Cumhuriyet altını fiyatları da merak edilmekte, cumhuriyet altını yeni gününde 3.090, 00 liradan satışa sunulmakta

Altına Yatırım Yapmak Doğru Mu?

Vatandaşlar yatırım konusunda emin olamıyorlar bu sebeple analistlerin yaptığı açıklamaları bekliyorlar, analistler altına yatırım yapmanın riskli olduğunu çünkü dünya üzerindeki pandemi sürecinin altın kurunda riske sebep olmakta. Kısa vadeli yatırımlar için riskli durumda olduğu söylenilen altın uzun vadeli yatırımlara müsait ve kazançlı durumda.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP