Bireysel Kredide Müjdeli Haber Odeabank’tan

Bireysel Kredide Müjdeli Haber Odeabank’tan

Odeabank yüksek tutarda kredi oranlarıyla ihtiyacı olanların bir kez daha yanında. Özellikle bireysel finansman kredisi ile oldukça dikkat çekiyor ve müşterilerini son derece memnun ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:53
Bireysel Kredide Müjdeli Haber Odeabank’tan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Odeabank’ın resmi internet sayfasını ziyaret ettiğinizde Bireysel İhtiyaç Kredileri sekmesi altında ulaşabileceğiniz “Bireysel Finansman Kredisi” sizlere belirli şartlar çerçevesinde yüksek miktarda finansman sağlayabiliyor. Bu krediyi size getirecek en temel şartlardan bir tanesi bankaya teminat olarak gösterebileceğiniz, kendinize ya da yakınınıza ait bir gayrimenkul,konut,işyeri,imarlı arsa ya da konutunuzun olması.Eğer ki konutunuzu teminat olarak gösterecekseniz, kullanabileceğiniz kredi oranı, konutunuzun ekspertiz oranının %80’i kadardır. Konutum yok ama işyerim ya da imarlı arsam hazırda var diyorsanız, ipotekleri alınan işyerinizin ya da imarlı arsanızın %50’sine kadar kredi kullanabilirsiniz.

Konutunuzu kullanarak çektiğiniz kredi Konut Finansmanı Yasası‘na tabi olacağı için %5 oranında Bankacılık ve Sigorta Muameleleri Vergisi’nden muaf olacaksınız.Ayrıca bu tür kredide Konut Sigortası ve Zorunlu Deprem Sigortası da yaptırılacaktır.

Odeabank Bireysel Finansman Kredisi bir ihtiyaç kredisidir ve uygulanan faiz oranı %1,50 ve kredi vadesi ise 3-48 ay arasında değişmektedir. Bu krediyi almak istediğiniz karşılaşacağınız kredi limiti ise 100.000 TL olacaktır. Karşılaşacağınız masraf tutarı kredi tutarının %0.5’i kadardır. Herhangi bir kefil zorunluluğu bulunmamaktadır ve teminatlıdır. Ek olarak ekspertiz ücreti 443 TL ve ipotek tesis ücreti 177 TL’dir.

Kredi başvursu yapmak isteyen kişiler en yakın Odeabank şubelerine gidebilirler. Peki giderken yanlarında götürmeleri gereken belgeler nelerdir? Gelin hep birlikte o belgeleri görelim.

1.Kimlik belgesi, sürücü belgesi veya pasaport.

2.Üç aylık doğalgaz,elektrik,su ya da telefon faturası (1 adet).

3.Serbest meslekle uğraşıyor veya ticaret erbabı iseniz: *Son yılın vergi levhası,

*Bilanço ve Gelir tablosu

4.Maaşlı çalışanlar için: *Gelir durumu belgesi

*Maaş bordrosu/ İşyeri onaylı net maaş tutarını gösterir belge

*İkametgah belgesi

*Son aya ait su,elektrik veya telefon faturası

5.Emekliler için: *Hesap cüzdanı

Son olarak, Odeabank’ın resmi internet sayfasına girerek “Hesaplama Araçları” kısmına tıkladığınızda edinmek istediğiniz kredinin faiz oranlarını vade yılını ve çekilmek istenilen kredi tutarını belirleyerek öğrenebilirsiniz.

Odeabank sunmuş olduğu bu hizmetle bir kez daha hayallerinizin ve gerçekleştirmek istediklerinizin yanında.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP