DOLAR

32,6638

0.45%
EURO

34,9531

0%
ALTIN(gr)

2.520,97

1,49%
BİST 100

%
Sefirin Kızı Dizisinde Şok Ayrılık! O Karakteri Bilerek Harcadılar
  • Finans 365
  • Gündem
  • Sefirin Kızı Dizisinde Şok Ayrılık! O Karakteri Bilerek Harcadılar

Sefirin Kızı Dizisinde Şok Ayrılık! O Karakteri Bilerek Harcadılar

Star TV ekranlarında Pazartesi günleri reyting yarışısın da isminden sıkça söz ettiren dizi Sefirin Kızı’nda Akın ile beraber uçurumdan atlayan Sancar’ın durumunu merak eden izleyiciler için açıklama yapıldı. Sancar’ın son durumu ne? Sancar diziden çıktı mı? İşte detaylar…

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:53
Sefirin Kızı Dizisinde Şok Ayrılık! O Karakteri Bilerek Harcadılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezona başladığı günden itibaren izleyicilerinde büyük ilgi uyandıran başarılı dizi, Nare’ye yaptığı baskı baskı ile izleyicilerden tepki alan Sancar, son iki haftalık bölümde izleyici ile arasını düzeltmişti. Melek’in ölümü ile kendisine gelen Sancar, çevresi ve kendisi için aldığı kararlar ile göz doldurmuştu. Adaletli olmak için elinden geleni yapan usta oyuncu, Menekşe’nin yaptığı fitne tohumlarını görünce konaktan gitmesi için emir vermişti. Nare ile kızının da İsviçre’ye tekrar dönmesine de onay vermişti.

Sancar ve Nare aşkında şok gelişmeler ve inanç kırıklıları yaşanınca dizinin gidişat seyri oldukça değişti. Dizide ilerleyen süreçlerde bir karakter göz göre göre harcanırken, izleyicilerden tepkiler gelmeye başladı. Nare’ye konaktaki tüm olaylarda tam destek olan Gediz, Nare’ye içten içe beslediği sevgi ile birlikte mutluluğu için her şeyi yapacak karakteri canlandırıyordu. Sancar’ın geleneksel tavırlarının yanı sıra modern tavırlar sergileyen, kültürlü ve bilinçli yaklaşımları ile göz dolduran Gediz, henüz ön plana çıkmış değil. İzleyicilerden Sancar ve Nare aşkı bitti yerine Nare ve Gediz olmalı tepkileri üzerine senarist birkaç kısımda oynama yapmış gibi görünüyor.

Sancar Ayrıldı Mı?

Uçurumdan atlayan Sancar’ın diziden ayrıldığı yönünde de haberler dolaşırken, senarist ve yönetmenden herhangi bir açıklama gelmedi. Usta oyuncunun dizinden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu iken, Gediz’in hak ettiği ilgiyi görmesi de izleyicilerin dizi için beğenisini arttırdı diyebiliriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP