Katılım Bankalarından 10.000 TL Faizsiz Kredi Müjdesi!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Katılım Bankalarından 10.000 TL Faizsiz Kredi Müjdesi!

Katılım Bankalarından 10.000 TL Faizsiz Kredi Müjdesi!

10 bin TL faizsiz şekil de kredi veren bankalar ve başvuru koşulları nelerdir? 10 bin TL faizsiz kredi tutarı nasıl alınır? Faizsiz kredi veren bankalar hangi müşterilerine kredi veriyor? Sizlere başvuru yapacağınız ve hemen onay alacağınız bankalar hakkında bilgiler aktarıyoruz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:53
Katılım Bankalarından 10.000 TL Faizsiz Kredi Müjdesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemiz de bankaların kredi işlemlileriyle ilgilendiğinizde bankalar kendilerinin ön görmüş oldukları faizlerle kredilerini vermekte. Faizsiz kredi imkânlarını bu nedenle bulmak çok zor oluyor. Krediye başvuru yapacak olan vatandaşların bankanın belirlemiş olduğu koşullara uygun olması durumunda, başvuru yapabilecekleri bankalar katılım bankalarıdır. 10bin TL faizsiz olarak kredi veren katılım bankaları üzerinden istenen zamanlarda krediye başvuru yapılabilir, onaylanmış olan kredinizi hemen kullanabilirsiniz. Bu bankalarda faiz yerine kar payı kullanmaktadır. Alacağınız kredi tutarını 36 aya kadar vadelendirebilir ve 3 ay erteleme olanağına da sahip olursunuz.

Albaraka Türk Katılım Bankası Faizsiz Kredi Nasıl Alınır?

Başvuru yapıldığı takdirde gün içinde kullanacağınız Albaraka Türk Bankası vardır. Bu bankadan dini şartlara uygun olarak kredinizi tahsis edebilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra koşulları sağlayan müşteriler hemen sonuçları alacaklardır. Ayrıca bu işlemleri internet bankacılığı üzerinde de yapabilirsiniz. Bu banka emekli olan vatandaşlara emekli maaşları temel alınarak daha uygun kar payları ile birlikte vatandaşa yardımcı olmaktadır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Faizsiz Kredi Nasıl Alınır?

Başvuru dâhilin de şartlara uygunluk koşuluna göre bu bankada sizlere kredi olanağını kullandırır. Banka kredi notu 1100 olan kişilere ve sicilleri emiz olan vatandaşlara faizsiz kredi imkânından faydalandırır. Kuveyt Türk’e başvuru yapan vatandaşların en az 3 aylık sigortalarının bulunması durumunda, emekli olan vatandaşlarının da aylıklarını bu bankalara taşıması durumunda kredi kullanabileceklerdir.

Ziraat Katılım Bankası Faizsiz Kredi Nasıl Alınır?

Bu banka aracılığı ile de faizsiz kredi alabilirsiniz. Başvuru yapan vatandaşlar 36 ay varan vade imkânına ve ayrıca 3 ay ertelemeli olarak ödeme yapma olanağına sahipler. Diğer bankalara nazaran daha sert kredi onayı koşulları vardır. Ancak bunun sebebi kamu katılım bankası olmasıdır. Bu banka üzerinden kredi alacaksanız bankanın belirlemiş olduğu koşullara uygun kişilerin şubelerden onay alması durumunda faizsiz kredi imkânından yararlanabileceğini söylemek istiyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP