DOLAR

32,5640

0.05%
EURO

34,9575

0.3%
ALTIN(gr)

2.423,39

0,02%
BİST 100

%
Esnaf ve Sanatkarlar Bu Haber Size İş Bankası Harekete Geçti
  • Finans 365
  • Finans
  • Esnaf ve Sanatkarlar Bu Haber Size İş Bankası Harekete Geçti

Esnaf ve Sanatkarlar Bu Haber Size İş Bankası Harekete Geçti

Çeşitli bankalar spesifik krediler vermeye devam ediyor. Ancak bu kredilerden en farklısını İş Bankası verecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:57
Esnaf ve Sanatkarlar Bu Haber Size İş Bankası Harekete Geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esnaf ve Sanatkaralar yönelik olacak bu kredi kampanyası için banka çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Yapılan açıklamalar vatandaşları oldukça heyecanlandırdı. Bankadan ilgili krediyi almak isteyen vatandaşların Esnaf ve Sanatkarlar Odasında ilgili belgeleri almaları ya da yine aynı odadan sicil belgesi alması gerekmektedir. Bunlar içi vakti olmayan vatandaşların ise halihazırda bulunan vergi levhasını kullanması da tercih edilecek. Bir diğer önemli şart ise bahsi geçen esnafın ya da sanatkarın şu anda da herhangi bir iletmesinin olması gerekiyor. Pandemi öncesinde çalışmalara başlamış pandemiden önceki 3 ay boyunca hizmet vermiş tüm vatandaşlar bu krediye başvuruda bulunabilir. Kredi limitleri ise vatandaşları ciddi anlamda memnun edecek.

Kredi Notu Tek Kıstas Değil

Verilecek kredideki amaç kepen kapatmak üzere olan esnafı ve sanatkarı tekrar ayağa kaldırmak olarak açıklandı. Devlet ekonomisi için de oldukça faydalın olacak bir kredi için başvurular şimdiden başladı. 225 bin TL’ye kadar kredi alacak olan esnaflar, sanatkarlar bu krediyi 60 ay boyunca ödeyecek. %2.21 oranında faiz oranıyla işlem yapacak olan banka iş yerlerinin cirolarını da dikkate alacak. Kredi notu kredi verme esnasında etkili olacak ancak kredi notu düşük olan vatandaşların da başvuru yapması isteniyor. Kredi sicil notu başlı başına bir ölçeklendirme olmayacak. Başvurular bu defa online sistemden yürütülmeyecek. Bankanın şubelerine giderek başvuru oluşturulabilecek. Banda sizden istenen evraklara ek olarak başka belgeler de istenebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP