DOLAR

32,5934

0.24%
EURO

34,7992

0.36%
ALTIN(gr)

2.423,54

-0,37%
BİST 100

%
Benzin ve Motorin’e Yapılacak İndirim Miktarı Arttı

Benzin ve Motorin’e Yapılacak İndirim Miktarı Arttı

Benzin ve motorin fiyatlarına indirim fiyatları arttı. Hafta başında uygulamaya girmesi beklenen indirim fiyatlarına ilişkin detayları sizlerle paylaşıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:57
Benzin ve Motorin’e Yapılacak İndirim Miktarı Arttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomi gündeminde yer alan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Benzin ve motorin fiyatlarına hafta başından itibaren indirim yapılacağı öğrenildi. Habertürk’ten Olcay Dilek’in haberine göre uygulamaya girmesi planlanan indirim miktarının detayları şu şekilde,

BENZİN VE MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM

Benzin ve motorin fiyatlarına hafta başından 25 ile 28 kuruş arasında bir indirim yapılacağı öğrenildi. Akaryakıt fiyatlarında yaşanacak olan bu indirimin brent petrol fiyatlarına bağlı olduğu değerlendiriliyor. Geçtiğimiz hafta içinde yüzde bir değer kaybeden Brent Petrol fiyatları, akaryakıt fiyatlarında da indirim tutarının artmasını sağladı. İndirim tutarlarının ise benzinde 27-28 kuruş, motorinde de 28-29 kuruş olması bekleniyor.

Brent Petrol Fiyatları Düştü

Hafta içinde brent petrol fiyatları yüzde 1 düşüşle 53 dolar düzeyinde kapattı. Uluslar arası piyasalarda benzin ve motorin fiyatları da bir miktar geriledi. İç piyasada dolarda olağanüstü bir hareketlilik yaşanmadı. Brent petrolde cuma günü yaşanan düşüşle birlikte pompada beklenen indirim tutarı da arttı. Litrede, 20 kuruş düzeyindeki indirim, 30 kuruşa dayandı. Hafta başında pompa fiyatı benzinin 27-28 kuruş, motorinin 28-29 kuruş inecek.

Ekonomi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP