DOLAR

32,4099

0.21%
EURO

35,0922

-0.12%
ALTIN(gr)

2.320,59

0,05%
BİST 100

%
İŞKUR en az ilkokul mezunu 18-47 yaş arası bekçi alımı yapacak! KPSS şartı yok! Hemen internetten başvurun
  • Finans 365
  • Gündem
  • İŞKUR en az ilkokul mezunu 18-47 yaş arası bekçi alımı yapacak! KPSS şartı yok! Hemen internetten başvurun

İŞKUR en az ilkokul mezunu 18-47 yaş arası bekçi alımı yapacak! KPSS şartı yok! Hemen internetten başvurun

ABONE OL
11 Ocak 2023 22:18
İŞKUR en az ilkokul mezunu 18-47 yaş arası bekçi alımı yapacak! KPSS şartı yok! Hemen internetten başvurun
2

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR üzerinden yapılan personel alımları halen devam ediyor, açık ilanların yıl sonuna kadar devam edeceği görünüyor. Bekçi ilanları en az ilkokul mezunu olan herkesin başvurabileceği bir ilan. İşte ilan hakkında detaylar…

İŞKUR üzerinden belirli iller içerisine alınacak olan bekçi ilan alımları halen devam ediyor. Sizde kendi ilinizdeki açık ilanlara göz atarak başvuruda bulunabilirsiniz. Adaylardan istenen ilk şart en az ilkokul mezunu olmalıdır, vardiyalı bir şekilde çalışacakları için kişinin kendini buna hazır hissetmesi gerekir.

İŞKUR meslek ara bölümüne bekçi yazarak tüm açık ilanlara ulaşabilirsiniz. Hepsinin iş tanımı, başvuruların son alım tarihi ve hangi ilde geçerli olduğu yazar. Aranan şartlar arasında 25 yaş üzerinde olmak, dış görünüşe özen göstermek, sağlık durumunun bu işe elverişli olması gibi şartlarda yer almaktadır. İŞKUR üzerinden başvuruda bulunduktan sonra kişi firma ile yüz yüze görüşmeye gidebilir.

Başvuru Hakkında Detaylar

İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden alınan iş başvuruları İŞKUR şahsi sayfaların açılması, buradan da açık iş ilanları kısmına gitmek ve arama butonuna bekçi yazmak yeterli olacaktır. Buradan anlık olarak tüm ilanlara ulaşabilirsiniz. Vatandaşlar İŞKUR’da yayınlanan ilanları takip ederse kendi şehirlerindeki açık ilanlara kolayca ulaşabilir. Ancak kişi İŞKUR üyesi değilse ilk olarak üye olmak zorundadır. Buraya üye olabilmek için en az 14 yaşında olmak gerekir. Ayrıca İŞKUR iş arayan üyelik sayfasına girilecek olduğu anlarda karşınıza üyelik sözleşmesi çıkacak, bunu dikkatlice okuduktan sonra onaylamanız gerekiyor. Eğer onaylamazsanız İŞKUR kayıt işleminiz tamamlanmış

İŞKUR üzerinden yayımlandı. Güncel ilanlar İŞKUR üzerinden paylaşıldığı öğrenildi. Şu an güncel olarak 95 bireyin alınacağı öğrenilmesinin sonrasında müracaat şartları da belli oldu.

Müracaat gerçekleştirmek isteyen bireylerin sağlaması gereken şartlar ile eş güdümlü İŞKUR girişi yaparak basit bir şekilde müracaatlarını tamamlayabilmektedirler. Bu müracaatların tamamlanması bağlamında ise İŞKUR’a girdikten sonra 81 il için yayınlanan ilanları görmek amacıyla “Açık İş İlanları” bölümüne girmek sonrasında da “İnşaat – İşyeri Bekçisi” seçeneğinden bütün ilanlara göz atmak olası duruma gelecektir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP