5 Yılda Ödeme Fırsatı İle 70 Bin TL Faizsiz Kredi!

5 Yılda Ödeme Fırsatı İle 70 Bin TL Faizsiz Kredi!

Evinde 18 yaşından küçük çocuğu olanlara devletten müjde geldi. Yapılan açıklamaya göre devlet evinde 18 yaşından küçük çocuğu olanlar için kredi verecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:54
5 Yılda Ödeme Fırsatı İle 70 Bin TL Faizsiz Kredi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Verilecek olan kredinin kapsamı her aileyi sevindirecek detaylarla dolu. Özellikle pandemi sürecinde işsiz kalan kişilerin aileleri süreçte oldukça yıprandı. İş bulamam sıkıntısı bir yandan mevcut maddi kaynakla geçinmek bir yanda herkesin morali oldukça bozuk. Evinde okula giden ya da 18 yaşından küçük çocuğu olan aileler pandemi sürecinden daha çok etkileniyor. Maddi olarak yaşana sıkıntılar çocukları oldukça kötü etkiliyor. Açıklamaya göre çocukların psikolojisi daha fazla bozulmadan devlet duruma el atacak. Daha önceden SED destekleri ile ailelere destek olan devlet şimdilerde faizsiz kredi vererek bir kere daha destek oluyor.

Vatandaşlar Ödeme Konusunda Rahat Olacak

70 bin TL faizsiz kredi verecek olan devlet ödemeyi de 5 yıla yaymayı planlıyor. 5 yıl boyunca aileler yıpranmadan ve bütçelerini sarsmadan kredi alabilecek. Verilecek olan bu krediden esnaf vatandaşın da yararlanması bekleniyor. Ancak devlet vereceği bu krediyi titizlikle takip edecek. Verilecek kredi çocuklar için verdiğinden parayı başka yerlere harcayan vatandaşlara cezai yaptırın da kapıda. Ödemden faydalanmak isteyen ailelerin yoksulluk belgesini muhtarlıktan almaları gerekecek. Muhtardan bu evrağı temin eden aileler başvuru dosyasının içinde kimlik bilgilerinin fotokopisini de ekleyecek. Başvuru sürecini online olarak devam ettirecek olan aileler ise E Devletten her belgeye kolaylıkla ulaşabilecek. Yüz yüze başvuru yapacak olan vatandaşın tüm evrakları kaymakamlıklara teslim etmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP