DOLAR

32,3815

0.19%
EURO

35,0520

-0.14%
ALTIN(gr)

2.324,13

0,21%
BİST 100

%
Star TV Geceye Damga Vuracak Yılbaşında Hangi Ünlü İsimler Konuk Olacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Star TV Geceye Damga Vuracak Yılbaşında Hangi Ünlü İsimler Konuk Olacak?

Star TV Geceye Damga Vuracak Yılbaşında Hangi Ünlü İsimler Konuk Olacak?

Eğlence mekanlarının pandemi dolayısıyla kapalı olmasıyla beraber TV kanalları daha fazla mesai yapmaya başladı. Star TV ise yıllardır eskimeyen isimlerle sizlerle olacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:54
Star TV Geceye Damga Vuracak Yılbaşında Hangi Ünlü İsimler Konuk Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayınlandığı dönemlerden bugüne hiçbir şekilde eskimeyen programlardan olan İbo Show yılbaşında Star Tv’de sizlerle olacak. Reytinglerden düşmeyen izlenme sayısı ve çıkardığı kaliteli sanatçılarla gündem olan İbo Show aynı performans ile yılbaşında izleyicilere müzik ziyafeti verecek. İbrahim Tatlıses’in kend, şarkılarının yanında başka şarkıları da seslendirmiş olacak. Şarkılarla beraber konuklarıyla olan muhabbetin samimiyetini kendi evinizde hissedeceksiniz. Birbirinden özel konuklar ağırlayacak olan İbo Show yeni yıla girerken akıllardan çıkmayacak. Bülent Ersoy, Seda Sayan, serdar Ortaç ve Hande Yener ‘in konuk olacağı İbo Show sürprizlerle ekranlara geliyor.

Tadına Doyulmayacak Şarkılar ve Keyifli Muhabbetle Yeni Yıla Girebilirsiniz

Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses’in seslendireceği şarkılarla kah eğlenecek, dans edecek kah üzüleceksiniz. Pop müziğin duayen isimlerinde olan Serdar Ortaç ritmi azaltmayarak eğlencenin dozunu artıracak. Yeni yıla szilerle beraber girecek olan İbo Show yeni yılın ilk dakikalarına kadar eğlenceyi devam ettirecek.İbo Show Türkiye’nin en ünlü isimleriyle en muhteşem yayınıyla evlerinize misafir olacak. İbo Show’un ardından Türk fimleri ve dizi tekrarlarıyla eğlenceye devam edebişirsiniz. Klasikleşen Türk filmleri ile gülebilir islemeye doyamadığınız dizilerin kritiğini yapabilirsiniz. Korona virüsten dolayı dışarı çıkamayacağımız kesinleşti. Evde olabildiğince iyi vakit geçirmek isteyen seyirci bu yılbaşında aradığı eğlenceyi Star TV bulacak. Yılbaşı akşamıyla beraber programların ardı arkası kesilmeyecek. 2021 senesine eğlenmiş olarak girebilrisiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP