DOLAR

32,4999

0.08%
EURO

34,8420

0.22%
ALTIN(gr)

2.478,22

0,66%
BİST 100

%
Şeker Bank 3 Farklı Kalem İçin Tek Ödeme Yapacak

Şeker Bank 3 Farklı Kalem İçin Tek Ödeme Yapacak

Şeker Bank pandeminin başından bu yana esnaf ya da üretim kısmında buluna vatandaş için ödemeler yapıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:58
Şeker Bank 3 Farklı Kalem İçin Tek Ödeme Yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şeker Bank esnaflar için ödeme yapmaya devam ederken kapsamı genişleterek iş yeri sahibi ve KOBİli vatandaş için ödeme yapacağını açıkladı. 3 farklı kalemde tek ödeme yapacak olan banka tüm sektöre can suyu olmaya devam edeceklerinin de altını çizdi. Diğer kredilerden farklı olarak daha profesyonel ve prosedür olarak daha kapsamlı olan bu çalışamadan yaralanmayan KOBİli, esnaf, iş yeri sahibi kalmayacak. Yeni dönemde pandeminin 2 dalgasına çok sert şekilde maruz iş yeri sahiplerinin yaralarını saracak olan banka esnafın ve diğer vatandaşın sadece ciro değerlerine bakacak. Daha önceden kara listeye düşen vatandaşları durumu bankayı entrese etmeyecek. Kredi limitleri ise 100 bin TL’den başlayacak ve banka cirosuna güvendiği kişilere limiti yükseltmiş olacak.

Vade Seçenekleri Zorlamayacak

Vade seçenekleri ise 5 yıla kadar uzatıldı. Daha önceden 3 yıl veya 4 yılla sınırlın kalan banka yeni dönemde işletmelerin rahatını düşünerek bu süreyi daha da uzattı. Bu bağlamda başvuru yaparak olan vatandaşın ödem planı için bankanın çalışanlarından destek alamsı da gerekecek. İşletmeye özel ödem planı oluşturacak olan banka bu zor dönemde vatandaşın kesesine çökmek istemiyor. Bütçeye en uygun şekilde ödeme isteyerek hem vatandaşın kolaylıkla iş yerlerini toparlaması bekleniyor hem de ödeme konusunda sıkışıklık yaşanmamasını istiyor. Başvurular doğrudan bankanın şubelerinde yapılacak ve online başvuru sekmesi açılamamış olacak. Gerekli evrakların ıslak imzalı olarak teslimi banka için çok gerekli olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP