DOLAR

32,3815

0.19%
EURO

35,0520

-0.14%
ALTIN(gr)

2.324,13

0,21%
BİST 100

%
Bakanlık Duyurdu! Faizsiz Kredi İmkanı Veriyor!

Bakanlık Duyurdu! Faizsiz Kredi İmkanı Veriyor!

Akbank, vatandaş yararı için, düzenli olarak yardım paketleri sağlayan bankalardan bir tanesidir. Özellikle pandemi dönemi sonrasın da vatandaşın faydasına olacak şekil de hazırlamış olduğu, kredi paketleri ile birlikte tüm Akbank kredi kullanıcılarının rahat bir şekil de kullanım kolaylığı sağladığı bir banka olmuştur. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:54
Bakanlık Duyurdu! Faizsiz Kredi İmkanı Veriyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz zamanlarda başlatmış oldukları kredi paketleri ile birlikte birçok vatandaşın hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilmesi için hızlı para adı verilen yeni bir yardım paketi de yayınlamıştır.

Akbank vatandaşın yarına düzenli olarak yardım paketleri düzenlemektedir. Özelliklede pandemi dönemin de vatandaşlar için hazırlamış olduğu kredi paketleri sayesin de vatandaşın rahat bir şekil de kullanacağı önemli bir banka haline gelmiştir. Geçmiş zamanlar da yapmış olduğu bazı hatalar yüzünden vatandaşın mağduriyet yaşamış olmasını sağlasa da bu süreçte birçok vatandaşın ekonomik düzensizlikten dolayı kredi kullanmasına imkân sağlamıştır.

Geçtiğimiz zamanlarda başlatmış oldukları kredi paketi ile birçok insanın hızlı şekilde kredi başvurusunu yapmasını sağlamış ve hızlı para adı verilen kredi destek paketini de çıkarmıştır.

Sıfır Faizli Kredi Başvuru Nasıl Yapılır?

Bütün Akbank müşterileri acil para ihtiyaçlarını istedikleri zaman evraksız, belgesiz ve hiç bir dosya masrafı ödemeden alabiliyor. Şubelere gitmeden haftanın her günü hızlı para uygulamasından yararlanabilir, 240 aya kadar varan vade imkânları ile ödeme yapabilirsiniz.

Hızlı paranızı, Akbank mobil ve internette kart işlemleri bölümünün içinde yer alan hızlı para menüsünden;

Sizlere en yakın Akbank ATM veya şubesinden veya Akbank telefon şubesinden hemen yararlanabilirsiniz. Dilerseniz ise telefonunuzun mesaj bölümüne HP yazıp, 6665’ kısa mesaj yollayabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP