DOLAR

32,5582

0.04%
EURO

34,9306

0.18%
ALTIN(gr)

2.431,38

0,36%
BİST 100

%
Alev Alev Dizinin Yeni bölüm Fragmanı Yayınlandı! Herkesi Ağlatan O Sahne!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Alev Alev Dizinin Yeni bölüm Fragmanı Yayınlandı! Herkesi Ağlatan O Sahne!

Alev Alev Dizinin Yeni bölüm Fragmanı Yayınlandı! Herkesi Ağlatan O Sahne!

Alev Alev dizisinin yeni yayınlanan fragmanındaki hangi sahne çok konuşuldu? Hangi ünlü oyuncu dizi hakkında eleştiride bulundu? Dizinin son bölüm reytingleri nasıl? Bütün detaylar haberimizin devamında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:55
Alev Alev Dizinin Yeni bölüm Fragmanı Yayınlandı! Herkesi Ağlatan O Sahne!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Show TV dizisinin yeni sezonda yayınlanan iddialı dizisi Alev Alev 2. bölümüyle ekranlara geldi. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Zuhal Olcay’ın gibi başarılı başrollerin bulunduğu Alev Alev’in gelecek haftanın bölümünden de ilk fragman yayınlandı. 3. bölüm fragmanında, Tomris’in Şimal’den başka biri olma şansı tanımadığı Çiçek’in nasıl bir çıkış bulacağı merakla beklenirken, Cemre’nin Ozan’ın kollarına düştüğü anlar “Cemre’ye neler oldu?” sorusunu akıllara getirdi. Show TV kanalında ekrana gelen, Ay Yapım ait Alev Alev’in 19 Kasım Perşembe ekrana gelecek olan 3. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Cemre ve Güneş’in kaçtıktan sonraki mutlu hallerinin göründüğü fragmanda Çelebi, Cemre’ye yardım eden bütün kişilerin peşine düşüyor. Ömer, sarnıcı yakma şüphesiyle gözaltına alınırken Rüya, avukatı olarak hemen yardımını gösteriyor.

Alev Alev’in Son Bölümünde Neler Oldu?

Kızı Güneş’e yaptığı resim ile beraber mesaj bırakan Cemre, kızını alıp kaçabilmek için yolunu ararken, Cemre’nin hayatta olduğuna dair şüphe duyan Çelebi, bir ipucu aramak için harekete geçti. Cemre’nin hayatı farklı bir yere kayarken Rüya da sarnıçtaki yangından sonra hayatında daha hiç görmediği bir yüzüyle karşılaşmış, bir taraftan en yakın arkadaşını kaybetmenin acısını ile yüzleşirken bir yandan da nişanlısı İskender’in kendi yüzünü gördüğü için sarsılmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP