İşçi ve İş Verenlere Bekledikleri Haber Geldi! Kredi Faizlerinde Düşüş Yapıldı, Vaki Kaybetmeden Başvurun
  • Finans 365
  • Kredi
  • İşçi ve İş Verenlere Bekledikleri Haber Geldi! Kredi Faizlerinde Düşüş Yapıldı, Vaki Kaybetmeden Başvurun

İşçi ve İş Verenlere Bekledikleri Haber Geldi! Kredi Faizlerinde Düşüş Yapıldı, Vaki Kaybetmeden Başvurun

İşçi ve işverenleri çok yakından ilgilendiren, ekonomilerine katkı sağlayan haberler gelmeye devam ediyor. Pandemi nedeniyle yaşanan zorlu günlerde vatandaşların rahat nefes alacağı ekonomi ve reform girişimleri ile birlikte destekler gelmeye devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:55
İşçi ve İş Verenlere Bekledikleri Haber Geldi! Kredi Faizlerinde Düşüş Yapıldı, Vaki Kaybetmeden Başvurun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçük çaplı yer almakta olan firmalar arasında nakit sıkıntısı yaşamakta olan kişiler için istihdama katkıda bulunulmak üzere KGF olarak bilinen kredi garanti fonu kefaleti ile birlikte 100 bin TL’ye varacak kredi fırsatı geliyor. İlave olacak istihdam finansman kredileri amacıyla vatandaşlara 24 ay vade imkânı verilirken ilk 6 aylık ücreti geri ödemesiz olması kararı verildi. Ekonomi ve reform paketleri hakkında geniş çaplı beklenen açıklama geldi. Vatandaşların ekonomik olarak rahatlaması amacıyla yapılan açıklama sırasında yeni düzenlemeler yapılacak. Gün şartlarına uygun bir şekilde getirilmekte olan çalışma yasaları da revize edilmesi yoluna gidilecek. Kısmi süreli olarak çalışanlar almak istedikleri hafta tatillerinden yıllık izinlerine ve kıdem tazminatlarında da hak kazanma süreleri geliyor. Bu durum yeni yapılan bu hareketler ve gelişmelerle bir netlik kazanacak. Yeni paketler içerisinde genç istihdam olaylarının artmasına karşılık olan düzenlemeler dikkatleri üzerine çekiyor.

Reform Paketi Konusunda Yapılan Açıklama

Reform paketleri açıklamalarının yapılmasının yanında dikkatleri üzerine çeken durumlardan bir diğeri de ilave istihdam için fırsatlar sunmakta olan finansman desteklerin gelecek olmalarından yanadır. Konunun detaylarına inmeden önce COVID-19 süreçleri içerisinde hem işverenler hem de işçi kısımları için ödemeleri verilecek tam 100 bin TL civarındaki destekler yer alacaktır. En az verilmesi planlanan 100 bin TL kredi imkânı gelecek. Küçük çaplı olarak yer edinen işletmelerin rahatlaması için verilecek olan desteklerde istihdam alanlarının daha geniş olan bir alana yayılması için destekler gelmeye tüm hızıyla devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP