DOLAR

32,3683

0.15%
EURO

34,9841

-0.29%
ALTIN(gr)

2.324,09

0,21%
BİST 100

%
Rekortmen Dizi Mucize Doktor’da Ferman Ölüyor mu? Erken Final mi? Yeni 21. Bölüm Fragmanı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Rekortmen Dizi Mucize Doktor’da Ferman Ölüyor mu? Erken Final mi? Yeni 21. Bölüm Fragmanı

Rekortmen Dizi Mucize Doktor’da Ferman Ölüyor mu? Erken Final mi? Yeni 21. Bölüm Fragmanı

Hem reyting hem de finansal açıdan zirvede yer alan rekortmen dizi Mucize Doktor'da çok akıcı bir bölüm geride kaldı. Onur Tuna diziden ayrılıyor mu? Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna diziden ayrılıyor mu? 20 bölümde Corona virüsüne yakalanan Ferman ölecek mi?

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:55
Rekortmen Dizi Mucize Doktor’da Ferman Ölüyor mu? Erken Final mi? Yeni 21. Bölüm Fragmanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor dizisi adrenalin dolu bir bölümle daha izleyiciyle buluştu. Karantina konusunun işlendiği bölümde Ferman’a enfeksiyon bulaştı. Hastane çalışanlarından birinin de enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybettiği bölümde Ferman, kendini kilitlediği odada Nazlı ve Ali’ye camın arkasından ameliyat talimatları verdi ve Betüş’ün ablasını kurtarmaya çalıştı.

Karantinaya alınan Acil’de Ali ve Nazlı hastaları iyileştirmeye çalışırken Ali de ışığa baktıkça kriz geçirmeye başladı.

Berhayat Hastanesi acil servisinde Corona virüsü nedeniyle tam bir can pazarı yaşandı. Bir taraftan virüse yakalananlar çok kısa sürede hayatını kaybederken Bir taraftan da acil serviste kilerin dışarı ile bağlantısı kesilerek virüsün dışarıya taşmaması sağlandı ancak içeride bulunan hastane ekibi de tehlike altındaydı. Ali Vefa’yı görmeye giden Nazlı Ali Vefa Ferman hemşire Güneş tehlike altında olan hastane çalışanlarından sadece bir kaçıydı.

Hemşire Güneş’in çok yakın arkadaşı kısa süre içerisinde birisi yakalandığı için hayatını kaybederken hastaların tedavisiyle uğraşan Ferman’ında kolunda Corona virüsü belirtisi görüldü.

Mucize Doktor 20. bölümde Dr Ali Vefa ve Ferman arasında duygu dolu anlar yaşandı. Öleceğini düşünen Ferman kendini hapsettiği odadan Ali ile konuştu. Bakım evinde bulunan kız kardeşini Aliye emanet etti.

Ali ise “Peki ben abisiz ne yapacağım” diye ağlayarak bağırdı.

Mucize Doktor 20. bölümde Nazlı’dan Ferman’a aşk itirafı…

Onur Tuna diziden ayrılıyor mu? Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna diziden ayrılıyor mu? 20. bölümde Corona virüsüne yakalanan Ferman ölecek mi?

Şimdi herkesin aklında tek bir soru var Ferman ölecek mi? Ekranların en çok kazandıran ve kazanan dizisi Mucize Doktor bitiyor mu?

Mucize Doktor 21. Bölüm Fragmanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP