DOLAR

32,4967

0.25%
EURO

34,5891

0.26%
ALTIN(gr)

2.469,75

-0,53%
BİST 100

%
Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Bomba İsim Geliyor! Ünlü Oyuncu Başrole Gelecek!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Bomba İsim Geliyor! Ünlü Oyuncu Başrole Gelecek!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Bomba İsim Geliyor! Ünlü Oyuncu Başrole Gelecek!

Peki gelen o isim kim? Ünlü isim sette kargaşaya mı yol açtı? ATV kanalının en çok izlenen dizilerinden bir tanesi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba bir transfer başrol oyuncusu olarak geliyor. Bütün ayrıntılar haberimizin devamında.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:55
Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Bomba İsim Geliyor! Ünlü Oyuncu Başrole Gelecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hande Soral’ın başrole geleceği de belli oldu. Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’ten oluşan büyük oyuncu kadro karşısında Bir Zamanlar Çukurova dizisine bir ünlü isim daha dahil oluyor. Gelen haberlere göre ünlü isimlerden bir tanesi olan Hande Soral; diziye başrol oyuncu olarak geliyor. Etkili ve yetkin bir karakter ile ekibe dahil olacak. Hünkar karakteri ile dizide dikkatleri üzerine çeken isim Vahide Perçin’inn vedası herkesi derinden etkilemişti.

Adana’daki Sete Gelecekler

Kuzey Yıldız dizisinde rol alanlardan bir tanesi olan İsmail Demirci ile evli olarak yer alan Hande Soral; yakın dönemde Adana’ya giderek ekibe dahil olacak. Ülkenin iki ayrı ucunda ve farklı yapımlarda görev alan evli isimler bir süre boyunca birbirlerini göremeyecek ve uzak kalacaklar.

Yılmaz dizi genelinde aşkı öldürmek için bütün engelleri göze almıştır. Sevgilisi yaşamaya devam etsin diye evliliğine kendisini hapsetmek zorunda kalan Züleyha hikayesini anlatıyor. Hikaye genelinde ayrı düşmek zorunda kalacak olan iki sevgili yer almıyor. Bir yandan da ailenin şöhretli geçmişi ve biricik oğullarını her şeyden korumak için kanatlarını açan Hünkar’ın verdiği savaş da dikkatleri çekiyor. Aşık olduğu kadını tutsak etmek için her şeyi göze alan Demir’de.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP