Altın Alacak Olanlar Özellikle Dikkat Göstergeler Şaşırtmaya Devam Ediyor
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Alacak Olanlar Özellikle Dikkat Göstergeler Şaşırtmaya Devam Ediyor

Altın Alacak Olanlar Özellikle Dikkat Göstergeler Şaşırtmaya Devam Ediyor

Birçok faktörden etkilenen altın bir inip bir çıkmasıyla heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Dalgalanmaları dikkatle takip eden uzamanlar ise çeşitli uyarılarda bulunuyor. Sert dalgalanmaların yaşanacağını ifade eden uzmanlar yatırımın bu bilgiden hareketle yapılmasını istedi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:56
Altın Alacak Olanlar Özellikle Dikkat Göstergeler Şaşırtmaya Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altının belli sınırlarda kalacağını ifade eden uzmanlar uzun vadede şu anki zararın kapanacağını da ekledi. Altının ons fiyatı her zaman dolarla ilişkili olduğundan doları devamlı test etmeye devam edecek. Önümüzdeki 3 ayda ons fiyatında oynamaların devam edeceğini belirten uzmanlar tekrardan yükselmeyi öngörüyor. Altındaki bu düşüşün kalıcı olmadığını, en uygun zamanda piyasaları da takip ederek altın alınmasının doğru olunacağının altı çizildi. Altın piyasasındaki bu hareketliliğin yurtdışındaki ülkelerde yaşanan olaylara da çok bağlı olduğunu ifade eden uzmanlar ülkemizde bunun hissediliyor olmasının normal olduğu belirtildi.

Altın Sahipleri Tedirgin

Altın almaya karar verenlerin bu vakitleri çok iyi değerlendirmesi gerektiğinin altını çizen uzmanlar bu düşüşün devamlı olmayacağını söyledi. Para piyasalarındaki anlık dalgalanmadan çok o haftanın sonundaki değerlerin önemli olduğunu anlatan uzmanlar belli başlı para kurumlarının hiçbir şekilde etki edemeyeceğini belirtti. Büyük küçük herkesin takip ettiği altın fiyatlarında ise sabit bir değer yok. Yaşanan düşüşten etkilenen altın sahiplerinin de paniğe kapılmasına gerek yok. Her şekilde kazandıran altın sadece zaman zaman değer kaybeder. Uzmanlar bu düşüşü görüp panikle altın satmanın doğru olmadığı görüşünde. Özellikle de canlı rakamlar üzerinden konuşulması altınla kâra geçildiği, zarara girildiği anlamına gelmeyecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP