DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Dijital Kredi Fırsatı Ziraat Bankasında 25 Bin TL’yi Anında Alabilirsiniz
  • Finans 365
  • Finans
  • Dijital Kredi Fırsatı Ziraat Bankasında 25 Bin TL’yi Anında Alabilirsiniz

Dijital Kredi Fırsatı Ziraat Bankasında 25 Bin TL’yi Anında Alabilirsiniz

Pandeminin hayatımıza girmesiyle beraber sosyal mesafe kuralları her yerde uygulanmaya başlandı. Özellikle vatandaşlar bankacılık işlemlerini online şekilde halletmeye çalışıyor. Ziraat Bankası tüm bunları dikkate alarak son kredi kampanyasını dijital ortama taşıdı. Buna göre şubelere gitmeden sadece mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yapabileceksiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:57
Dijital Kredi Fırsatı Ziraat Bankasında 25 Bin TL’yi Anında Alabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

25 bin TL’ye kadar alabileceğiniz dijital krediyi 6 ay sonra ödemeye başlayabilirsiniz. Esnek ödeme koşulları ve düşük faiz oranıyla vatandaşların rahat nefes alması sağlanacak. Başvurular esnasında kişilerin gelir durumu ve diğer kredi bilgilerine bakılmayacağı belirlendi. Bu sayede ihtiyacı olan herkesin bu krediden faydalanacağı öngörülüyor. Zorlu pandemikoşullarını daha da zorlaştırmayan banka kapılarını tüm vatandaşa açıyor. Online işlemleri başlatmak için sadece hafta içi günleri başvuru oluşturma zorunluluğu yok. Mobil işlemler ve internet bankacılığı seçeneği ile hem hafta içi hem hafta sonu başvuru işlemlerine başlayabilirsiniz.

Tüm İşlemler Online Olarak Yürütülecek

Sözleşme, bilgilendirme ve diğer evrak işlemleri içinse mail kullanılacağı belirtildi. Kişilerin yaptıkları başvuruyu onaylamaları için SMS gönderilecek ve bu kanalla başvurunun diğer işlemlerine onay verilmiş olacak. Bundan dolayı başta telefon bilgileri olmak üzere mail bilgileri ve internet bankacılığı bilgileri tamamen size ait olması gerekiyor. Tüm bu süreçler başarılı şekilde halledildikten sonra kişilerin hesaplarına 25 bin TL ödeme gerçekleştirilecek. 6 ay geri ödeme olmamasının yanında 36 aya kadar vade seçenekleri ve diğer bilgiler mobil uygulamada, internet bankacılığında bulunmaktadır. Bunları seçerken kart bilgilerinin de hazırdabulundurulması gerekmektedir. İşlem yapan vatandaşlar en uygun modeller işlem oluşturabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP