Kamu Personelleri İçin Bu Kış Vakıfbank İle Rahat Geçecek
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kamu Personelleri İçin Bu Kış Vakıfbank İle Rahat Geçecek

Kamu Personelleri İçin Bu Kış Vakıfbank İle Rahat Geçecek

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memur ve kadrolu işçiler için bulunmaz avantajların sunulduğu Vakıfbank Kamuya Özel, Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi kampanyası inanılmaz avantajlarıyla sizlerin değerlendirilmesine sunulmuş.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:57
Kamu Personelleri İçin Bu Kış Vakıfbank İle Rahat Geçecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her şey kamu çalışanlarının bu yıl rahat bir kış geçirmesi için ilmik ilmik tasarlanmış.Kamuda hayat bu kış daha rahat. Kampanyanın detayları sizin ödeme gücünüz ve ödeme esnekliği içermekte. Vakıfbank Kamuya Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi kampansandaki özel detaylar ,Ödemesiz dönem , gelirin rahatladıkça öde gibi avantajlar bu kampanyanın ses getireceğini ve kamu çalışanlarının rahat bir nefes alacağını göstermektedir. Vakıfbank kamu çalışanlarrına özel taksitli ihtyaç kredisi kampanyası 90,000 TL’ye kadar olan ihtiyaçların tamamını Kamu personele özel bu kampanya ile 3 ile 48 aya kadar sabit veya değişken taksitlerle hatta ödeme vadelerini size özel olarak düzenleyerek ortadan kaldırıyor. Vakıfbak Kamuya Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi Kampanyasından faydalanmak için Vakıfbank sizi en yakın şubesine bekliyor. İhtiyaçlarınızdan kurtulmanın yolu bu kadar kolay.

Nasıl faydalanabilirim?

Kamu kurum ve kurulularında çalışan memur ve kadrolu işciler için bulunmaz avantajların sunulduğu Vakıfbank Kamu Çalışanlarına özel ihtiyac kredsi kampanyasından faydalanmak için en yakın Vakıfbank şubesine giderek ihtiyaçlarınızı ötelemeden giderme fırsatını elde edersiniz. Yanınızda götürmeniz gereken bir adet Nufus cüzdanı , kamu personeli olduğunuz gösterir kurum kimliği örneği ve tasdikli , mühürlü, kaşeli maaş bodronuz. (Maaş bodronuzu e-devlet üzerinden çıkarıp kuumunuza onaylatmanız yeterlidir. Maaşınız vakıfbanktan ödenmekte ise gelir gösterir belgeye ihtiyaç duyulmayacaktır. Belgeler bu kadar olmakla birlikte talebiniz ve kredi notunuz limit risk bilgilerine göre değişiklik göstrebilir.)Vakıfbank Kamu kurum çalışanlarına özel bu kampanya ile 90,000 TL’ye kadar olan ihtiyaçlarınızı ortadan kaldırıyor. Size güle güle kullanmak kalıyor.Size düşen sadece size an yakın Vakıfbank şubesine uğramak.

Alması, ödemesi kolay kredinin avantajları nelerdir?

Vakıfbank Kamu çalışanlarına özel taksitli ihtiyaç kredisi kampanyası 90,000 TL ‘ye kadar olan ihtiyaçlarınızı 3 ay dan 48 aya kadar taksit yapma avantajı sağlıyor. Küçük küçük ödemeler ile kocaman itiyaçları ortadan kaldırıyor. üstelik 1,34 faiz oranı ile başlayan fiyatlamalarla ihtiyaçlarınız sorun olmaktan çıkıyor. İster eşit taksitlerle her ay düzenli ödeyin. isterseniz ilk taksitleri ufak ufak ödeyip vade sonunda daha yüksek ödeme ile kapatın kredinizi. Vakıfbank kamu çalışanlarına özel teksitli ihtiyaç kredisi kampanyasında ödemelere oldukça kolaylıklar sağlamış. Dilerseniz azalan ve artan oranlı taksitlerle de ödeme kolaylığı bulunmktadır. Derseniz ki ben bir iki ay ödeme yapamam , Vakıfbank kamu çalışanlarına özel taksitli ihtiyaç kredisi ve Vakıfbank bunu da sizin için düşünerek 3 ay ödemsiz eşit taksitli dönem ile bu talebinizi karşılamış. Hatta 3 ayda bir ödeme kolaylığı bile var. Vakıfbankın her kolaylığı sağladığı Vakıfbank Kamu Çalışanlarına özel taksitli ihtiyaç kredisi tüm ödeme kolaylıkları ve 90,000 TL 48 aya varan vade ile ihtiyaçlarınızın zorluklarını ortadan kaldırarak rahat bir kış geçirmesinizi sağlıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP