DOLAR

32,4950

-0.17%
EURO

34,9725

0.34%
ALTIN(gr)

2.438,99

0,66%
BİST 100

%
Çalışma Bakanı Selçuk’tan Toplantı Sonrası İlk Açıklama
  • Finans 365
  • Finans
  • Çalışma Bakanı Selçuk’tan Toplantı Sonrası İlk Açıklama

Çalışma Bakanı Selçuk’tan Toplantı Sonrası İlk Açıklama

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Asgari Ücret Görüşmelerinin ardından açıklamada bulundu. Bakan Selçuk'un Asgari ücret konusuna dair yapmış olduğu açıklamasının detaylarını sizlere aktarıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:57
Çalışma Bakanı Selçuk’tan Toplantı Sonrası İlk Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk asgari ücret görüşmelerin ardından yeni bir açıklamada bulundu. Bakan Selçuk akşam saatlerinde yapmış olduğu açıklamasında gerçekleştirilen ilk görüşmelere ilişkin değerlendirmelerini kamuoyu ile paylaştı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk yapmış olduğu değerlendirmesinde, ”Son derece demokratik ve şeffaf ortamda yürütülen komisyon toplantılarıyla işçi ve işverenlerimizin haklarını koruyarak, ülkemizin kalkınmasına katkı sunacak bir sonuca ulaşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ASGARİ ÜCRET GÖRÜŞMELERİNİN İKİNCİSİ 13 ARALIK TARİHİNDE

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2019 yılı asgari ücretini belirlemek adına çalışmalarına ikinci toplantı ile devam edecek. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ilk toplantının ardından ikinci toplantı 13 Aralık’ta TİSK ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

2019 asgari ücret görüşmelerinin son görüşmesinin de Aralık ayının son haftası içinde olması kuvvetle muhtemel. Ayrıca görüşmelerin ikinci toplantısı ise 13 Aralık tarihinde olacak.

Asgari Ücret Görüşmelerinin İlk Toplantısından Çıkan Sonuç Nedir?

Asgari Ücret Gelişmelerini Yakından Takip Etmek İçin;

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP