DOLAR

32,3717

0.12%
EURO

34,9604

-0.32%
ALTIN(gr)

2.323,89

0,20%
BİST 100

%
Berber ve Kuaför Tarife Ücretlerine Yüzde 40 Zam! Güncel Yeni Zamlı Fiyatlar Yayınlandı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Berber ve Kuaför Tarife Ücretlerine Yüzde 40 Zam! Güncel Yeni Zamlı Fiyatlar Yayınlandı

Berber ve Kuaför Tarife Ücretlerine Yüzde 40 Zam! Güncel Yeni Zamlı Fiyatlar Yayınlandı

Dün duyurmuştuk, bugün açıklandı. Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu (TBKGU) Genel Başkanı Bayram Karakaş yarın açılacak olan berber ve kuaförlerin %40 zamlı fiyatlar üzerinden hizmet vereceklerini açıkladı. İşte yeni berber ve kuaför ücretleri ve detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:57
Berber ve Kuaför Tarife Ücretlerine Yüzde 40 Zam! Güncel Yeni Zamlı Fiyatlar Yayınlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüsü belası birçok sektörü vurduğu gibi berber ve kuaförleri de ekonomik olarak kötü yönde etkiledi. Hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaförler %40 zamlı tarife üzerinden fiyat almaya başlayacaklar. 11 mayıs 2020 pazartesi günü itibariyle hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaförler günler öncesinden müşterilerinden randevu toplamaya başlamışlardı.

Korona virüs salgının Türkiye’ye sıçramasından kısa bir süre sonra, hükümet salgının daha fazla yayılmaması için berber ve kuaför salonlarını kapatma kararı almıştı.

15-20 Dakika Arayla Hizmet Verilmeye Devam Edecek

İşletmelerde koltuklar arasında mesafe olacağını kaydeden Uzun, “3 koltuklu bir dükkanda 2 koltuk çalışacağız. 5 koltuk varsa 3 koltuk çalışacağız, Ortadaki koltuğu boş bırakacağız ve 2 metrelik mesafeler olacak. Tıraş 45 dakika sürüyorsa personel tıraş bitiminden sonra dışarıya çıkacak ve 15-20 dakika hava alacak” diye konuştu.

Yüzde 40 Zamla İşbaşı

Yaklaşık 1,5 aydan bu yana evde olan ve gelir kaybına uğrayan berberlerin, bu hafta kapılarını açması bekleniyor. Berberlerin, tarifelere yüzde 40 zam uygulayacakları ve salgından önce 20 liraya yaptıkları işlem için artık 30 lira alacakları açıklandı.

BAŞKAN AÇIKLADI

CNN TÜRK kanalında bu akşam yayınlanan programda Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları (TBKGU) Federasyonu genel başkanı Bayram Karakaş kuaför, berber ve güzellik salonlarının 11 mayıs 2020 pazartesi açılmaları itibariyle %40 zam olacağını söyledi.

Şu an uygulamada olan 1. sınıf erkek berberlerine ait fiyat listesi

Yeni uygulanacak olan fiyat listesi henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında fiyat listesi bu haberde paylaşılacaktır. Bu fiyatlara %40 oranında zam uygulanacak.

Buna göre;

Saç Kesme 35 tl

Sakal Kesme 20 tl

Saç Sakal 50 tl

Yukarıda ki eski tarifeye göre üzerine %40 fiyat artışı uygulayarak diğer hizmetler için yeni fiyatları bulabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP