DOLAR

32,3403

0.24%
EURO

35,1088

-0.14%
ALTIN(gr)

2.306,50

1,29%
BİST 100

%
Doğduğun Ev Kaderindir 19. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Doğduğun Ev Kaderindir 19. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Doğduğun Ev Kaderindir 19. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Ne Zaman Yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir 18. Bölüm Son Bölümde Nasıl Gelişmeler Oldu? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 18. bölüm son bölümü dün akşam yayındaydı. Son bölümleriyle ters köşe yapan dizinin son bölümü seyirciyle buluştu. Zeynep ve Mehdi'nin boşanma duruşması büyük ilgi çekti. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:57
Doğduğun Ev Kaderindir 19. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu heyecanlı bölümün sonrasında izleyici 19. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18. Bölümde neler oldu, İşte detaylar…

Doğduğun Ev Kaderindir 18. Bölümde Ne Gelişmeler Oldu?

Zeynep’in ayrılma konusunda ciddi olduğunu anlayan Mehdi bir şeyler yapmaya karar verir ama aynı zamanda içten içten kendisine haksızlık edildiğini düşünmektedir. Boşanma evraklarını gördüğü zaman ise hırslanır; kendisi ve ailesi için çok büyük bir adım atar. Nuh ve Cemile de ise işler gayet yolunda gitmektedir. Bu bölüm Nuh Cemile’ye evlenme teklifi etti. Durumdan haberi olmayan Mehdi’nin bu olaya tepkisi merak ediliyor.

Zeynep ise bu sancılı süreçte işine dört elle sarılmıştır. Annesi Nermin Hanım’ın davasını çalıştığı şirketin almasını isteyen Zeynep, Sakine bu durumdan hoşlanmasa bile, annesi ve Barış Bey ile akşam yemeğine çıkar. Mehdi ise Zeynep ve annesini Barış Bey’in arabasına binerken görünce yemek yedikleri yere kadar takip eder. Bölümün sonralarında Zeynep ve Mehdi’nin duruşması görülür. Her ikisi de boşanmayı kabul ederler. İlerleyen bölümlerde neler olacağı büyük merak konusu. Bakalım Zeynep ve Mehdi’yi neler bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP