DOLAR

32,3625

0.11%
EURO

34,9699

-0.32%
ALTIN(gr)

2.324,30

0,22%
BİST 100

%
ATV Sürpriz İsimlerle Yılbaşını Şenlendirmeye Geliyor Yeni Yılda Kimler Ekranda?
  • Finans 365
  • Gündem
  • ATV Sürpriz İsimlerle Yılbaşını Şenlendirmeye Geliyor Yeni Yılda Kimler Ekranda?

ATV Sürpriz İsimlerle Yılbaşını Şenlendirmeye Geliyor Yeni Yılda Kimler Ekranda?

ATV yeni yılda eğlenceli bir yayın akışı yaparak izleyicilerine bol kahkahalı bir akşam vaad ediyor. Ünlü isimlerin konuk olacağı programlar ile magazine doyacaksınız. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:58
ATV Sürpriz İsimlerle Yılbaşını Şenlendirmeye Geliyor Yeni Yılda Kimler Ekranda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saat 20.00’de başlayacak olan Kim Milyoner Olmak ister programında hem eğlenecek hem bilgileneceksiniz. Kaliteli soruların hazırlandığı yarışmada binlerce lira kazanmak mümkün. Ünlülerin de davetli olduğu programda Serdar Ortaç çok ses getiren bir yarışmacı olacak. Serdar Ortaç eğlenceli şarkıları ile sizleri eğlendirerek yeni yıla üzgün girecek kim varsa neşelendirecek. Kim Beş Yüz Milyar ister yarışması yeni yılın ilk dakikalarına kadar devam edecek. Yeni yıla kültürlü ve eğlenerek girmek isteyen herkes Kim Milyoner Olmak İster’de buluşacak. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ardından çok komik iki film ile yeni yılın ilk gününü karşılayabilirsiniz.

Maide’nin Altın Günü ve Kardeşim Beni Filmleriyle Yeni Yıla Gülerek Girin

İlk filmlerden biri olan Maide’nin Altın Günü filminde başrolü Ezgi Mola oynuyor. Maide isimli yaşlı bir hanımefendimin yaşadıklarını esprili bir dille anlatan film sizleri çok güldürecek. Birçok sinema eleştirmeni tarafından da beğenilen filmin ne kadar talep gördüğü ortada. Komedi filmleri dendiğinde akla Ezgi Mola geliyor. Yeni yıla Ezgi Mola’nın dahil olduğu komedi filmlerini izleyerek girmek bu yüzden fena bir fikir değil. Maide’nin Günlüğünden sonra hala uykunuz gelmediyse Kardeşim Benim 2 filmiyle kahkaha tufanı yaşayabilirsiniz. Serinin ilk filmini izlememek 2. Filmi izlemeye engel değil. Ancak olaylar arasında bağlantı kuramayabilirsiniz. Buna rağmen başladığı ilk dakikadan itibaren sizleri güldürecek bir film.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP