Evinizin Anahtarını Teslim Almak İçin Sizleri Akbank’a Bekleriz…
  • Finans 365
  • Kredi
  • Evinizin Anahtarını Teslim Almak İçin Sizleri Akbank’a Bekleriz…

Evinizin Anahtarını Teslim Almak İçin Sizleri Akbank’a Bekleriz…

En uygun konut kredisi sunan bankalar arasında olan Akbank, hayallerinizi gerçekleştirmek için bir adım daha attı. Evini yenilemek isteyenler veya ev sahibi olmak isteyenler için Akbank’ın sunduğu fırsat kaçmaz. İşte Akbank İndirimli Mortgage kredisinin avantajları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:58
Evinizin Anahtarını Teslim Almak İçin Sizleri Akbank’a Bekleriz…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İndirimli Mortgage’de Faizler

En uygun konut kredisi için siz de bizlere ulaşarak yuvanıza kavuşun. Akbank müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kredi faiz ödemesinin bir miktarını daha önceden ödeyerek, kredi faiz oranı ile aylık taksit tutarınızı düşürüp kredi faiz oranınıza kendiniz karar verebilirsiniz. Peşin faiz miktarı, kredi tutarınızın %1 ile %5’i arasında olacaktır. Aynı zamanda faiz oranı, ödenecek peşin faiz tutarına göre değişmektedir. Üstelik kredi faizini siz belirleyebilirsiniz. Vade boyunca sabit faiz uygulanması da avantajlar arasındadır. İlave olarak aylık olarak ödemeler de değişmemektedir.

Bankamızın fırsatı olan bu kredi faizi, peşin olarak ödemek ve taksitlerini düşük olarak seçen müşterilerimize göre hazırlanmıştır. Sizler de hemen şimdi en yakın Akbank şubesine gelerek veya telefonla şubelerimize ulaşarak kredi hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Akbank İndirimli Mortgage kredisi, en uygun konut kredisi sağlayan Akbank’ın değerli müşterileri için sunduğu önemli fırsat olmakla beraber bu kredi ile düşlerinizdeki evinizin anahtarına kavuşacağınızı da söyleyebiliriz.

Konut Kredi Koşulları ve Gerekli Evraklar

Yatırım yapmak için uzun süre beklediyseniz veya uygun konut kredisi için fırsatları araştırıyorsanız Akbank sizler için İndirimli Mortgage kredisi hazırladı. Gereken evraklar ile birlikte sizleri şubemize bekliyoruz.

18 yaşından büyük olmak ve gelirinizi belgelemek en önemli koşullar arasında yer almaktadır. Diğer koşullardan bazıları ise konut sigortası yaptırılması ve satın alınan emlak üzerine ipotek konulmasıdır. Koşullar ve istenen evraklar için gerekli ayrıntıları internet sitemizden de öğrenebilirsiniz. Başvuruda bulunmak için 444 25 25 numaralı hattı da arayabilirsiniz.

En uygun konut kredisiyle ayağınıza gelen fırsatları değerlendirmek için Akbank müşterisi olmaya davet ediyoruz sizleri… Evinizin anahtarını teslim almak için şubelerimize gelerek siz de Akbank İndirimli Mortgage kredisini hemen değerlendirin…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP