Hemen Hesaba Yatıyor! Zor Günler İçin Ödünç 5000 TL veriliyor!

Hemen Hesaba Yatıyor! Zor Günler İçin Ödünç 5000 TL veriliyor!

ABONE OL
22 Aralık 2022 22:11
Hemen Hesaba Yatıyor! Zor Günler İçin Ödünç 5000 TL veriliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ödünç para sistemi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyuruldu. Gün yapar gibi ödemeler yapılacak! Bu yıl ilk defa uygulanacak olan ödünç para sistemi hakkında elimize gelen bilgiler şu şekilde.

Genel ihtiyaçlar doğrultusunda ödenmesi gereken fatura, taksit, günlük harcamalarını yapabilecek. Tıpkı gün yapar gibi acil nakit ihtiyacının karşılanmasını sağlayan sistemin geri ödemesi günü geldiğinde yapmak zorunluluğu olacak. 5 bin lira olan bu yardımı ödeme günü geldiğinde yapılmazsa iptal edilip mahkeme yoluyla tahsilatı yapılacak.

Maddi sıkıntıların üst üste geldiği bu günlerde devlet destekli yardımların vatandaşa ulaşabilmesi büyük önem taşıyor. Salgın süreci, bölgesel yaşanan afetler, okulların açılması gibi nakit ihtiyacının yoğun yaşandığı günlerde bu haberler vatandaşa iyileştirici etki yaratıyor. Paranın kullanılmasıyla hayata geçen ikraz, para ekonomisine girilmesi ve bankacılığın gelişmesiyle modern ödünç ve kredi verme işlemleri haline dönüşmüştür.

Ödünç alan ve ödünç veren arasındaki sözleşmelere, devlet; ödünç alanı korumak ve istismarını önlemek, ödünç verilebilir fonlarla, talep edilen ödünçler arasındaki dengeyi sağlamak maksadıyla müdahale etmektedir. Ödünç para verme işlemleri mevzuat çerçevesinde kontrol edilmektedir.

İkraz Sistemi Detayları

· Ödünç Para Yardımlarını talep eden vatandaşların bankaya borçlu olmaması gerekir,

· Çalıştığı iş yerinden, iki kefil göstermesi gerekmektedir,

· Ödünç para sisteminden daha önce para almamış olması,

· Aylık ikraz taksit tutarının iki katından az olmaması,

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP