DOLAR

32,5876

0.35%
EURO

34,8644

0.35%
ALTIN(gr)

2.495,96

0,48%
BİST 100

%
Müjde Beklenen Haber Geldi! 2750 TL Maaşla İş Sahibi Olabilirsiniz
  • Finans 365
  • Gündem
  • Müjde Beklenen Haber Geldi! 2750 TL Maaşla İş Sahibi Olabilirsiniz

Müjde Beklenen Haber Geldi! 2750 TL Maaşla İş Sahibi Olabilirsiniz

Personel alımlarını son günlerde hızlandıran İŞKUR ilkokul mezunları içim yeni bir düzenlemeye daha imza atıyor. En az ilkokul mezunu olmak şartıyla 2500 TL alt limite sahip pozisyonlarda iş sahibi olabilirsiniz. Detaylar tam olarak açıklanmadı ancak alım tarihi İŞKUR’un sitesinde duyurulacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:58
Müjde Beklenen Haber Geldi! 2750 TL Maaşla İş Sahibi Olabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Personel alımlarını son günlerde hızlandıran İŞKUR ilkokul mezunları içim yeni bir düzenlemeye daha imza atıyor. En az ilkokul mezunu olmak şartıyla 2500 TL alt limite sahip pozisyonlarda iş sahibi olabilirsiniz. Detaylar tam olarak açıklanmadı ancak alım tarihi İŞKUR’un sitesinde duyurulacak.

Pandeminin oluşturduğu kaos ortamı vatandaşı ekonomik yönden de vurdu. İş bulmanın daha da zorlaştığı, mekanların iş görmediği ve küçülmeye gittiği şu dönemde imdada İŞKUR yetişiyor.2500-2750 TL arasında bir maaşla iş sahibi olmanın yolunu açan İŞKUR’a başvurular online ya da yüz yüze yapılabilir. Birebirde başvuru yapmak için evinize en yakın olan İŞKUR’u tercih etmeniz gerekiyor. Başvuruları şahıskendisi yapmalı başka biri başka biri namına başvuruda bulunmamalıdır. Pandemiden dolayı katı şekilde uygulanan şartlara binaen online şekilde de başvurular mümkün.

Online Eğitimler ile İşe Adapte Olabilirsiniz

Online işkilde başvuru yapmak isteyenlerin siteye üyelik yapmaları gerekmektedir. Hazırladığınız CV örneği de işinizi kolaylaştıracaktır. İŞKUR’da ilan edilen pozisyonlara göre CV yollayabilir ya da eksikyönlerinizitamamlayabilirsiniz Bu alımlarda da açılan pozisyonlara uygunluk şartı aranmaktadır. Başvurulardan sonra bir program düzenleyecek olan kurumun amacı kişiyi iş ortamına alıştırmaktır. Eğitimin de olacağı programda mesleğe ait bilgiler de öğretilmiş olacak. Eğitimin süresi hakkında tam bir açıklama yapılmazken asgari düzey olarak 1 günden fazla olacağı öngörülüyor. Eğitimlere katılmak için 15 yaş ve üzeri olma şartı aranıyor. Daha önce emekli olmamış olmak da aranan özelliklerden. Sağlıklı ve kanuna uygun olan sürede iş arayabilirsiniz. Başvuruyu da eğitimden en az 3 ay önce yapmış olmanız şart.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP