DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
BDDK’dan İzin Çıktı! İki Varlık Şirketi Daha Kurulacak
  • Finans 365
  • Finans
  • BDDK’dan İzin Çıktı! İki Varlık Şirketi Daha Kurulacak

BDDK’dan İzin Çıktı! İki Varlık Şirketi Daha Kurulacak

BDDK iki varlık şirketlerinin daha kurulmasına izin verdi. Bunlar hangi şirketler, kim tarafından kuruldu?

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:58
BDDK’dan İzin Çıktı! İki Varlık Şirketi Daha Kurulacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK), tarafından resmi izinle beraer iki varlık şirketinin daha kurulacağı açıklandı. İşte o şirketler…

BDDK’dan İzin Çıktı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK), tarafından Adil Varlık Yönetim A.Ş. ve Dünya Varlık Yönetim A.Ş.unvanlı varlık şirketlerinin kuruluşuna izin verildiği belirtildi. ankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK)’nın internet sayfasında bulunan açıklamaya istinaden Hayat Varlık Yönetim A.Ş, Merkez Alacak Yönetimi Danışmanlık ve Destek Hizmetleri A.Ş. Hisar Stratejik Yatırımlar Holding A.Ş. sermayeli “Dünya Varlık Yönetim A.Ş. isimli varlık yönetim şirketi kurulmasına izin verildiği açık bir şekilde ifade edildi. Bu arada Hilmi GÜVENAL ve Evrim AYDIN şahıslarında 20.000.000 Türk lirası ödenmiş sermayeli Dünya Varlık Yönetim A.Ş.’nin kurulmasına o şekilde izin verildi.

Aynı şartlarda ve yine aynı şekilde Adil Varlık Yönetim A.Ş’de Mustafa YAZICI ve İlhami YAZICI şahısları tarafından 20.000.000 TL ödenmiş sermayeli bir şekilde kurumasına Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK), tarafından izin verildi.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP