Kredi Yapılandırma Ekranı Açıldı! Düşük Faizle Yeniden Yapılandırın
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Yapılandırma Ekranı Açıldı! Düşük Faizle Yeniden Yapılandırın

Kredi Yapılandırma Ekranı Açıldı! Düşük Faizle Yeniden Yapılandırın

Bankalar indirimlerin ardından yapılandırma düzenlemeleri de getirdi. Bankalardan aldığınız 0,99 faiz oranının üzerinde konut kredisi faizi kullanarak kredi kullandıysanız bankalara giderek düşük faiz oranı ile kredi yapılandırması yapabilirsiniz. İşte 0,99 faiz ile konut kredisi yapılandıran bankalar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:58
Kredi Yapılandırma Ekranı Açıldı! Düşük Faizle Yeniden Yapılandırın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini 0,99 faiz oranına indirmesiyle tüketici daha önce kullanmış olduğu yüksek faizli krediler için yapılandırma bekliyordu. Müjdeli haber Ziraat Bankası , Halkbank ve Vakıfbank’tan geldi. Bankalar ağustos ayında yapılan faiz indiriminden önce konut kredisi kullanan müşterilerine 0,99 faiz oranı ile yeniden kredi yapılandırma imkanı getirdi.

Bankaların ortak yaptığı açıklama da müşterilerinden ağustos indiriminden önce konut kredisi kullanan ve kredi bakiyesi 500 bin liranın altında olanlara yeniden konut kredisi yapılandırma yaparak 0,99 faiz oranında faydalanma imkanı sunulduğu belirtildi.

Konut Kredisi faizleri düşecek mi?

Merkez Bankasının ikinci kez agresif faiz indiriminde özellikle kamu bankaları konut kredisi faizlerinin düşürmedi ancak yerli üretim taşıt kredilerinde 0,49 faiz oranına kadar kredileri düşürdü. Bankaların özellikle yılbaşına kadar konut kredisi faizlerini düşürmemesi beklenirken son yapılan yapılandırma kararı kredi faizlerinin belli bir süre bu şekilde devam edeceği yönünde.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP