DOLAR

32,4967

0.25%
EURO

34,5891

0.26%
ALTIN(gr)

2.469,75

-0,53%
BİST 100

%
Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankalarından Müjdeli Haber! 3 Ay Ertelemeli Olarak 50 Bin TL Kredi Destekleri Gelmeye Başladı.
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankalarından Müjdeli Haber! 3 Ay Ertelemeli Olarak 50 Bin TL Kredi Destekleri Gelmeye Başladı.

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankalarından Müjdeli Haber! 3 Ay Ertelemeli Olarak 50 Bin TL Kredi Destekleri Gelmeye Başladı.

Kamu bankaları olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat bankaları tarafından beklenilen açıklamalar geldi. uygun olan faiz oranları ile birlikte 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olan kredi desteklerinin olacağı açıklamalarını yaptılar. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:59
Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankalarından Müjdeli Haber! 3 Ay Ertelemeli Olarak 50 Bin TL Kredi Destekleri Gelmeye Başladı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anlık ve acil olarak nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar için düşük faiz oranları içeren kredi destekleri gelecek olduğuna dair beklenilen açıklamalar yapıldı. Ziraat bankası vasıtasıyla gelen son aktüel faiz oranlarıyla birlikte vatandaşlar için birçok bankadan uygun faiz haberleri gelmeye devam ediyor. Bir taraftan da kredileri sürükleyerek 3 aya kadar olan erteleme fırsatlarının bulunması vatandaşlara verilmek istenen 50 bin TL ye varan kredi fırsatları ile birlikte bir rahat nefes almalarına olanak sağlıyor.

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankalarından Gelen Güncel Faiz Oran Açıklamaları

Vatandaşların yararlanması açısından sunulmakta olan emeklilik kredilerinden çalışan kredilerine taşıt kredilerinden de konut kredilerine ya da ihtiyaç amaçlı çekilen kredilere kadar birçok durum dikkatleri çekiyor. Şu zamanda bankalar tarafından verilmekte olan en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1,47 oranında yer alıyor. Tüketiciler için verilmekte olan en düşün oran yüzde 1,58 oranında yer alıyor. Taşıt kredileri kapsamında en düşük yüzde 1,41 oranlarında faiz oran güncellemeleri mevcuttur. 3 ay ertelemenin yanında 36 ay vade imkânlarıyla sunulacak olan kredi fırsatları ile vatandaşlar rahat olarak nefes alabileceklerdir. Tüm bankaların sunmuş oldukları faiz oranlarını inceleme yapıp kendileri için en uygun bulunan faizdeki oranı bulabileceklerdir. Bunların yanları sıra da şubelere gitmek durumunda kalmadan ATM, internet bankacılığı vasıtasıyla, bankaların kendi web siteleri, ALO kredi destek hatları, cep bank uygulamaları gibi uzaktan olan alternatiflerle de kredi işlemlerini online olarak da halledebilirler. 50 bin TL’ye varmakta olan düşük faiz oranıyla verilmekte olan krediyle herkes rahat bir nefes alabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP