DOLAR

32,6036

0.38%
EURO

34,7833

0.12%
ALTIN(gr)

2.495,08

0,45%
BİST 100

%
Bankalar Üzerinden İcralık Araç Satışı! Üstelik Sudan Ucuz ve Yarı Fiyatına!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Bankalar Üzerinden İcralık Araç Satışı! Üstelik Sudan Ucuz ve Yarı Fiyatına!

Bankalar Üzerinden İcralık Araç Satışı! Üstelik Sudan Ucuz ve Yarı Fiyatına!

Yaşanan bu Covid-19 süreci araba piyasasını büyük ölçüde etkiledi. Bu sebepten de araba almak isteyenlere bankalar tarafından yardımlar devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:12
Bankalar Üzerinden İcralık Araç Satışı! Üstelik Sudan Ucuz ve Yarı Fiyatına!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nisan ayının bu son günlerinde bankalar arabaları sudan ucuz ve 2.el araç satışları gerçekleştirmeye başladılar.

Uygun fiyatlar ile çıkarılmakta olan icralık olan araçlar vatandaşlar için ilk sırada yer almaktadır. Ziraat, Garanti BBVA, Halkbank, Vakıfbank başta gelmek üzere satışa araç çıkaran tüm bankalar fiyatlarını duyurdular. Banka aracılığı ile satışa çıkarılmış bu araçlar artan fiyatlardan dolayı araba hayalini bile kuramayan vatandaşların yüzünü güldürdü. Kredi ve borçlarından dolayı ellerinden icra yoluyla araçlarını kaybeden vatandaşların araçları satışa sunuluyor. Maliye aracılıkları ile ya da Vakıfbank, Ziraat, Finansbank, Denizbank, TEB, Yapı kerdi gibi bankaların üzerlerinden Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana şehirler içerisinde mevzuat ile birlikte ikinci el satışlara devam etmekte.

Bankadan İkinci El Ucuz Araç

Bankalar bugüne kadar ödememiş borçlarına karşılık kişilerin mal varlıklarına icra girişimi başlattılar. Bu satış usulleri genel de ihale yoluyla gerçekleştirilir. Belirlenmiş olan kanun, tüzükler ve yönetmelikler ile birlikte hüküm uygulanır. Bankalar tarafından satışa sunulacak olan araçlar internet ya da yasalar ile belirlenmekte olan yöntemlerle ilan edilmekte. Bu ilanların ardından ihaleler meydana gelir ve teklif veren vatandaşlar arasında en yüksek fiyat verenler değerlendirilmeye alınır. Eğer araç satışları yapılmaz ise yeniden ihale oluşturulur. Eğer aracını almak isteyen araç sahibi olunursa ilk araç sahibine bu hak tanınır. Eğer araçlarını satmak istemezlerse ve ödemelerini de gerçekleştirebilecekse araç sahibine aracı satılır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP