DOLAR

32,3526

0.3%
EURO

35,1325

-0.02%
ALTIN(gr)

2.306,20

1,27%
BİST 100

%
Çukur Dizisi Final Mi Yapacak? Dizi Hakkında Çok Özel Açıklamalar Geldi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Çukur Dizisi Final Mi Yapacak? Dizi Hakkında Çok Özel Açıklamalar Geldi!

Çukur Dizisi Final Mi Yapacak? Dizi Hakkında Çok Özel Açıklamalar Geldi!

Show Tv’nin sevilen dizisi Çukur final mi yapacak söylentileri dolanmaya başladı. Hangi oyuncu son bölümlere gelindiğini ima etti? Dizi reyting rekorlarını başkasına mı kaptırdı? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:59
Çukur Dizisi Final Mi Yapacak? Dizi Hakkında Çok Özel Açıklamalar Geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adeta kült yapım haline gelecek olan dizi gün geçtikçe kendine çok fazla izleyici kitlesi bulmayı başarıyor. Hiç izlemeyen insanlar bile bir haftada sezonunu bitirerek dizinin sıkı hayranı oluyor ve uzun sezon boyunca devam etmesini arzu ediyor. Onun bu başarısının gizli sırrının tam olarak ne olduğunu kimse bilmese de yapımcılar bunu devam ettirmek için her defasında ya kurguda şaşırtıcı gelişmeler oluşturuyor ya da farklı isimleri kadroya dahil ediyorlar.

Son günlerde dizi hakkında çeşitli söylentiler duyulmaya başladı. Dizinin sevilen karakteri Cumali Koçovalı yaptığı röportajda ağzından final sahnesi ile ilgili bir detay kaçırdı. Bu da dizinin biteceğine dair söylentilere neden oldu. Röportaj dizinin kendi sosyal hesabından paylaşıldı. Böyle bir duruma yapımcıların neden izin verdiği ve videoyu paylaştığı da bilinmese de olanlar söylentilerin doğru olduğu izlenimini uyandırdı. Diziyle ilgili özel açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Çukur hayranlarını mutlu edecek haberleri de paylaştı.

Çukur Vedaya Mı Hazırlanıyor?

Yapım şirketi dizinin 100. bölümüne özel bir video yayınlayarak hayranlarını sevindirdi. Cumali Koçovalı’yı canlandıran Necip Memili ile bir söyleşi yayınlayan kanal komedi ve samimiyetin iç içe olduğu saatler yaşattı. Muhabirin final hakkında ısrarla sorular sormasının üzerine oyuncu; ben Zekeriyaköy’de bir villaya taşındım, diyerek yanıt verdi. Bu durum pek çok insanın aklında soru işareti bıraktı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP