En Kısa Zamanda Kredi Veren Bankalar (Acil Kredi)

En Kısa Zamanda Kredi Veren Bankalar (Acil Kredi)

Acil kredi ihtiyacınızda en kısa zamanda kredi alabileceğiniz bankalar hangileridir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:59
En Kısa Zamanda Kredi Veren Bankalar (Acil Kredi)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En kısa sürede kredi onayı veren bankalar sürekli yenilenen ve değişen banka sistemleri sebebiyle yıllar içinde farklılık gösterebilmektedir. Bankaların kullanmaya başladıkları teknolojiler, uyguladıkları sistemler ve prosedürler kredilerin onaylanarak kullanılma sürelerine etki etmektedir.

Günümüzde hayatımız her alanına hız hakim olmuş durumdadır. Gerçekleştirmemiz gereken işlemlerin olabildiğince hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi ve yükümlülüklerin en kısa sürede yerine getirilmesi artık bir lükstense bir ihtiyaca dönüşmüş durumdadır. Bankacılık sektörü de hızlanan ve sürekli yenilenen dünyaya ayak uydurma konusunda elinden geleni yapmaktadır.

Ortaya çıkan ve sürekli olarak gelişmeye devam eden mobil bankacılık, telefon şubeleri ve internet bankacılığı gibi bankacılık şekilleri, müşterilerin ihtiyaç duydukları işlemlerin gerçekleştirilme sürelerini en aza indirgemeyi planlamaktadır. Bunun yanında bankalar bu teknolojiler sayesinde fiziksel ortamlardan da kurtularak tasarruf yapmış olurlar.

Kredi başvuruları ve başvuruların sonuçlandırılması da günümüzde gittikçe daha hızlı bir hal almıştır. Günümüzde, kredi başvurusunda bulunmak saniyeleri alırken, kredi başvurusunun sonuçlanması yalnızca birkaç dakika içinde gerçekleşebilmektedir. Artık bankaların pek çoğu, kredi başvurusunun yapıldığı gün başvuruda bulunan kişinin kredisini kullanabilmesine olanak sağlamaktadır. Elbette ki güvenlik önlemleri göz önünde bulundurularak kredilerin yapılarına göre kısıtlamalar da getirilebilmektedir.

Enpara İhtiyaç Kredisi

Enpara, internet bankacılığı konusunda Türkiye’nin önde gelen bankalarından olan Finansbank’ın bir uzantısı olarak faaliyet göstermektedir. Enpara’nın internet bankacılığı konusunda pek çok yeniliği ve kampanyayı müşterileriyle ilk defa tanıştırmış olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Yenilikçi ve pratik yapısıyla Enpara, kredi başvurularında bulunmayı da oldukça kolay hale getirmektedir.

Kredi veren bankalar kefilsiz bir prosedür uyguladıklarında kredi başvurusu çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Enpara İhtiyaç Kredisi başvurusu da herhangi bir evraka veya kefile ihtiyaç duyulmaksızın internet üzerinden gerçekleştirilebilmekte.

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi

Kefilsiz kredi veren bankalar 2018 yılında TEB’i de kapsamakta. TEB bankasının mobil uygulaması ve mobil bankacılık şubesi olan CEPTETEB de TEB müşterilerine oldukça hızlı, zahmetsiz ve pratik hizmetler sunmakta. Bunlardan biri olan CEPTETEB İhtiyaç Kredisi başvurusunda da kefil istenmediği gibi, başka herhangi bir evraka da ihtiyaç duyulmamakta. Başvurular internet üzerinden ya da mobil uygulama üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebilmekte.

Finans365.com Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP