Odeabank’tan Masraflar Dahil Konut Kredisi Fırsatı

Odeabank’tan Masraflar Dahil Konut Kredisi Fırsatı

Müşterilerinin birbirinden farklı ihtiyaçlarına birbirinden farklı kredi çözümleri getirebilen bir banka olan Odeabank, düzenlediği Masraflar Dahil Konut Kredisi seçeneği ile müşterilerinin konut kredisi masraflarından kısa vadede kurtulmasını ve alınacak olan konutun kredisi masraflarının toplam konut kredisi bedeline yansıtılmasını sağlamaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:59
Odeabank’tan Masraflar Dahil Konut Kredisi Fırsatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Odeabank’ın sunduğu bu çözüm yolu ile ekstra bir nakit kullanımına gerek kalmadan, kısa vadeli anlamıyla masrafsız bir şekilde konut kredisi alınabilmektedir. Odeabank Masraflar Dahil Konut Kredisi ile, konut kredilerinin standart masrafları olan dosya masrafı, ekspertiz masrafı, ipotek tesis ücreti, DASK (zorunlu deprem sigortası) maliyeti ve diğer bütün masraflar toplam ödeme planına dahil edilir ve ödenecek olan vadelere yansıtılarak zamana yayılması sağlanır.

Odeabank Masraflar Dahil Konut Kredisi Vade Süreleri ve Faiz Oranları

Odeabank’ın düzenlemiş olduğu Masraflar Dahil Konut Kredisi hizmeti, 120 aya kadar çıkabilen geniş vade seçenekleri içermektedir. Bununla beraber, 10 yıllık sürenin üstüne çıkmak isteyen Odeabank müşterilerini, Odeabank kişiye özel olan değerlendirmelerine tabi tutmaktadır. Fakat, Odeabank genel itibari ile 10 yılın üstündeki vade miktarlarını müşterilerine önermemektedir. Çünkü 10 yılın üzerinde, ciddi bir taksit tutarı düşüşü yaşanmamakta ve toplam geri ödeme tutarları ise yükselmektedir. Odebank’ın Masraflar Dahil Konut Kredisi ile 120 aylık bir vade miktarına sunduğu faiz oranı ise en az yüzde 12 seviyesindedir.

Odeabank Masraflar Dahil Konut Kredisi İşleyiş Süreci

Odeabank müşterilerinin gerçekleştirmiş olduğu Masraflar Dahil Konut Kredisi başvurusu Odeabank’a ulaştıktan sonra ekspertiz süreçleri başlatılmakta ve satın alınmak istenen konutun değer tespiti yapılmaktadır. Ekspertiz süreci kapsamında değer tespitinin yapılmasının ardından, Odeabank’ın alanında uzman satış temsilcileri ile Odeabank müşterileri bir araya gelerek mümkün olan en uygun geri ödeme planını birlikte hazırlarlar ve ardından kredi bütün detayları ile oluşturulup onaylanır. Kredi sözleşmesinin oluşturulup incelenmesi sürecinin arından ise kredi kullanımı gerçekleştirilir. Odeabank’ın mevzuatı, ekspertiz aşaması ile belirlenen toplam konut değerinin en fazla yüzde 75’ini vermeye müsaittir ve Odeabank Masraflar Dahil Konut Kredisi seçeneğinden yalnızca 18 yaşından büyük bireyler faydalanabilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP