DOLAR

32,5464

-0.01%
EURO

34,8340

-0.11%
ALTIN(gr)

2.438,96

0,38%
BİST 100

%
3 Farklı Banka Promosyon Ödemelerinde Anlaştı Detaylar Netleşti
  • Finans 365
  • Finans
  • 3 Farklı Banka Promosyon Ödemelerinde Anlaştı Detaylar Netleşti

3 Farklı Banka Promosyon Ödemelerinde Anlaştı Detaylar Netleşti

Açıklamaya göre Vakıf Bank Ziraat Bankası ve Garanti Bankası emekli vatandaşlara promosyon vermeyi kararlaştırmıştı. Beklenti dışına çıkıldığı kaydedildi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:59
3 Farklı Banka Promosyon Ödemelerinde Anlaştı Detaylar Netleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre 3 farklı bankadan emeklilere yönelik yeni bir açıklama geldi. Uzun zamandır emeklilere promosyon vermeyen bankalar bu durumu bozacak yeni bir hamle başlattı. Buna göre Garanti Bankası, Ziraat Banaksı ve Vakıf Bank emekli vatandaşlara promosyon verecek ancak bu çalışmanın kapsamı biraz daha genişletildi. Herkesin devlet desteği beklediği bu dönelerde diğer vatandaş da unutulmadı. Diğer vatandaşlara da şartlara uyulduğu taktirde destek ödemesi verilmiş olacak. İlk olarak emeklilere verilecek olan destek ödemesi ilerleyen günlerde diğer vatandaşlara da verilmiş olacak. Anlaşılacağı üzere öncelik emekli vatandaşlara verilmiş olacak. Emekli vatandaşın promosyon alamsı için maaşlarını 2 yıllığına ilgili bankalara taşımaları gerekiyor. 2 yıl boyunca banka müşterisi olunduğunda bankalar vatandaşın emekli maaşlarına göre ödeme yapmış olacak.

Ödemeler Tekrar Edecek

Ödemeler vatandaşlara 2 yılın sonunda verilmeyecek. Taahhütname imzalanır imzalanmaz verilmiş olacak. Emekli vatandaşın emekli aylılarına göre ödem yapılacağı için en düşük promosyon ödemesi 1600 TL olarak ön görülüyor. Emekli maaşının bordrosu bankaların sitelerine düşülmüş olacağından emekli vatandaşın hariçten bir hazırlık yapmalarına gerek görülmedi. Emekli vatandaşların işlemleri halledildikten sonra sıra diğer vatandaşlara gelmiş olacak. Aynı şekilde diğer vatandaş da maaşlarını ilgili bankalara yönlendirdikten sonra 2 yıllık süre için söz verildikten sonra hesaplarına en az 2 bin TL olacak şekilde para yatırılacak. Emekli olsun olmasın vatandaş taahhütlerini her yenilediğinde vatandaşlar promosyon ödemesi alacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP