DOLAR

32,5960

0.36%
EURO

34,8722

0.38%
ALTIN(gr)

2.497,18

0,53%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: 4.5 yıl icraat dönemi var
  • Finans 365
  • Finans
  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: 4.5 yıl icraat dönemi var

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: 4.5 yıl icraat dönemi var

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kendi önlerinde 4.5 yıl icraat dönemleri olduğunu ve icraat gerçekleştireceklerini açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:59
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: 4.5 yıl icraat dönemi var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye’nin gelişmesi için icraatlere devam edeceklerini açıkladı. Türkiye’nin daha iyi ekonomik gelişimi için çabalamaya devam edecek olduklarını açıklayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yerel seçimlerin artık geride kaldığını ve gelecek 4.5 yıl içerisinde birçok ekonomik gelişme yaşayacak olduklarını açıkladı.

Oktay, “Yerel seçimleri geride bıraktık. Önümüzde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunmaktadır. Bu süreçte istikrar ve kalkınma ivmemizi hızlandırarak bölgede güvenli bir liman ve dostlarının daima yanında olan güçlü Türkiye olmaya devam edeceğiz. Bosna Hersek’in kalkınması, büyümesi ve Avrupa-Atlantik kurumlarıyla bütünleşmesi başta olmak üzere ihtiyaç duyulan alanlarda Bosna Hersek’in yanında olmayı da sürdüreceğiz. Köklü tarihi ve kültürel bağlara dayanan bu ilişkilerimizin ticari ve ekonomik alanda karşılığını daha fazla bulması ortak beklentimizdir. Türkiye, Bosna Hersek’in ve bölgenin ekonomik kalkınmasına zemin hazırlayacak büyük ölçekli altyapı projelerinde de gereken katkıyı yapmaya hazırdır. Bu çerçevede uluslararası alanda kendisini ispatlamış ve ülkemizdeki devasa projeleri üstlenen firmalarımızla otoyol, havaalanı, hidro ve termik elektrik santralleri, telekomünikasyon gibi alanlarda bölge ülkeleriyle birlikte projeler yürütmeye hazır olduğumuzu ifade etmek isterim.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bölgede sağladığı katkılar nedeniyle Türkiye’nin çok büyük önemli ülke olduğunu, bölgede olan bitenden Türkiye’nin konumu ve önemi nedeniyle tüm ülkelerin biribiri ile ortak olarak çalışması konusunda beklentileri olduğunu açıkladı.

Bölge ülkeleri ile Türkiye’nin olumlu ilişkisinin artarak devam edecek olduğunu açıklayan Oktay, Türk vatandaşları ile diğer ülkelerin vatandaşları arasında devam eden işbirliğini de daha fazla arttıracak olduklarını açıkladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP