DOLAR

32,5183

-0.08%
EURO

34,9635

0.33%
ALTIN(gr)

2.434,52

0,48%
BİST 100

%
Pandemi Yardımında Bir Şans Daha Verildi Başvuru Hakkı Herkese Verilecek
  • Finans 365
  • Gündem
  • Pandemi Yardımında Bir Şans Daha Verildi Başvuru Hakkı Herkese Verilecek

Pandemi Yardımında Bir Şans Daha Verildi Başvuru Hakkı Herkese Verilecek

Birçok kalemde ödeme gerçekleştiren devlet pandemi döneminde maddi anlamda sorun yaşayan vatandaşlar için yeni bir ödeme paketi daha hazırladı. 1000 TL olarak gerçekleşecek ödemeler için herkes başvuru yapabilir. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:59
Pandemi Yardımında Bir Şans Daha Verildi Başvuru Hakkı Herkese Verilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçmiş dönemlerde de yapılan bu ödemelerden birçok vatandaşın haberi olmamıştı. Yapılan başvuruların ardından devlet de kayıtsız kalamadı ve tekrardan başvuru yapma imkanı tanıdı. Herkesin başvurabileceği devlet desteği için belli şartların da sağlanması gerekiyor. Ödeme yapılacak tutar 1000 TL iken ödemelerin devamlılığını pandemi koşulları belirleyecek. Hızlı şekilde normalleşme gerçekleşirse ödemelerin kesileceği bildirilirken olası diğer durumlar da göz önünde bulunduruluyor. İkinci bir şansı veren devlet yetkilileri geçen seferde herkesin başvurusunu kabul etmemişti. Aynı kişilerin de başvuru yapması mümkün olabilecek. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar E Devletten başvuru yapabilirler.

Başka Ödemeler Alınıyorsa Başvuru Yapma Hakkınız Bulunmuyor

Daha önceden başvuru yapmış olan vatandaşlar tekrardan form doldurarak başvurularını yenileyebilirler. Aynı başvuru formuna E Devletten ulaşmak mümkün. Yapılacak olan bu başvuru ön başvuru niteliğinde olacak. Eksiksiz bir şekilde doldurulması gereken formda istenen her bilgi doğru şekilde verilmelidir. Verilen beyanlar üzerinden değerlendirme yapılacağı gibi kurulacak iletişim de formda istenen iletişim bilgilerinden olacak. Bundan dolayı şahsınıza ait bilgileri kullanmanız gereklidir. Başvuruda bulunmayacak olanlar ise başka devlet desteklerini alan vatandaşların yanı sıra pandemi ödemesinin ilk taksitini alanlar da başvuru yapamayacak. Bir daha kayıt olma gibi bir durum söz konusu olduğunda ise yapılan başvurular değerlendirilmeyerek otomatik olarak reddedilecektir. Başvuru tarihlerinde ise esneme yapılmayacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP