DOLAR

32,3450

0.28%
EURO

35,1360

-0.02%
ALTIN(gr)

2.310,49

1,46%
BİST 100

%
2023 Bu İşleri Yaparak Aylık 9-10 Bin Lira Ekstra Kazanç Sağlayabilirsiniz
  • Finans 365
  • Gündem
  • 2023 Bu İşleri Yaparak Aylık 9-10 Bin Lira Ekstra Kazanç Sağlayabilirsiniz

2023 Bu İşleri Yaparak Aylık 9-10 Bin Lira Ekstra Kazanç Sağlayabilirsiniz

ABONE OL
10 Aralık 2022 23:34
2023 Bu İşleri Yaparak Aylık 9-10 Bin Lira Ekstra Kazanç Sağlayabilirsiniz
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Maaşların yetersiz kaldığı günümüzde vatandaşlarımızı ekstra ne iş yapılabilir diye araştırıyor. Aklınızda bir iş fikri var ama sermayeniz yoksa inancınızı kaybetmeyin. Bu yazımızda sermayesiz yapılacak işler nelerdir? Kolay yoldan nasıl para kazanılır gibi konuların cevaplarını sizler için araştırdık. İşte sermayesiz yapılacak işler.

Günümüz şartlarında sermaye olmadan büyük işler kurmak mümkün gözükmüyor. Hem ekonomik riskler hem gerekli öz kaynakların bulunmaması insanların girişim heveslerini başlamadan bitmesine sebep oluyor. Peki sermayesiz yapılacak işler nelerdir? Bu sorunun cevabı oldukça geniş ama en iyi kategorideki işler sizin için derledik.

2023 Sermayesiz Yapılacak İşler

Günümüz internet çağı olduğu için sermayesiz yapılacak işlerin başında e-ticaret yaparak para kazanmak gelebilir. Farklı internet sitelerinde satılan ürünlerden ekonomik olan ürünleri bularak sosyal medya ve paylaşım sitelerinden satmaya çalışarak gelir elde edebilirsiniz. Burada satış yapacağınız siteden kendinize Affilate Marketing hesabı açarak alış veriş yapacak kişilere satılan ürünlerden komisyon alarak para kazanabilirsiniz.

İnternetten Para Kazanmak

Uzman olduğunu bir konu var ise bu alanda eğitim, ders, kurs verebilirsiniz. Uzman olduğunuz alanlarda gerekli blog yazılarını yazarak Google Adsense üzerinden kazanç sağlayabilir ve hatta Youtube üzerinden gerekli kanalları açarak yine sermayesiz yapılacak işlerden birisine sahip olabilirsiniz.

Su Satarak Para Kazanmak

Yaz aylarında en çok karşılaştığımız “soğuk su” bağırtıları bizleri birazcık rahatsız etsede aslında bu işi yaparak aylık on bin lira para kazanabilirsiniz. Küçük pet şişe su diye tabir ettiğimiz suları sizlere en yakın köşe başında ve trafiğin yoğun olduğu bölgelerde satarak yüksek karlar elde edebilirsiniz. Sermayesiz yapılacak işler 2019 yılında en büyük kazanç sağlayanların dan birisi su satmaktır. Pet şise suyun toptan fiyatı şişe başı 30 kuruş olurken satış fiyatı kimi yerlerde 1,50 tl kadar olmaktadır.

Takı ve Hediyelik Eşya Yaparak Para Kazanmak

Eliniz biraz ince takı toka işlerine yatkın ise kendinize has tasarımlar ile çeşitli aksesuar ve hediyelik eşyalar yaparak sermayesiz yapılacak işlerden bir tanesini çözmüş olursunuz. Sosyal medya hesaplarından takı ve benzeri ürünler satan kişiler ile temasa geçerek ürünlerin satışı karşılığında komisyon vererek para kazanabilirsiniz.

Yemek Yaparak Para Kazanmak

Mutfak ortamına alışık iseniz ve yemek yapmayı seviyorsanız sermayesiz yapılacak işler için en önemli alanlardan birisine sahipsiniz demektir. İster yemek tarifleri sitesi ya da bloğu oluşturun isterseniz yemek yaptığını anlara ait videoları paylaşarak para kazanabilirsiniz bu konuda biraz daha ilerlemeniz durumunda bazı organizasyon ve davetlere özel yemekler yada mezeler hazırlayabilirsiniz.

Makale Yazarak Para Kazanmak

Editörlük son yılların en fazla talep gören işlerinden bir tanesi, özellikle makale yazarak para kazanmak çok önemli bir sektör. Türkçeniz biraz kuvvetli ve klavyenize güveniyorsanız evde makale yazarak para kazanabilirsiniz. Makale fiyatları kelime sayısı üzerinden hesaplanmakta ve 100 kelimesi 3,5 liradan bugün web sitelerine satılmaktadır. Makale yazma konusunda kendinize güveniyorsanız bu konunun altına sermayesiz yapılacak işler konulu makale bırakabilir ve dönüş bekleyebilirsiniz.

Sermayesiz yapılacak işler arasında bir çok seçenek bulunmaktadır. Bir işe başlamadan önce mutlaka iş planının olması gerekir. Gerekli şartları taşıyorsanız bahsedilen sektörlerden herhangi birisi ile işe başlayabilirsiniz. Risk payı açısında sermayesiz bir iş kolu olduğu için sadece zaman ve harcadığınız emek konusunda bir kayıp yaşarsınız.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP