DOLAR

32,4927

-0.16%
EURO

34,9316

0.2%
ALTIN(gr)

2.439,65

0,70%
BİST 100

%
Bitcoin ve Altcoin Kripto Paralarının Ayrışma Aşaması Bitcoin de Olan Kritik Formasyon Tamamlanabilecek Mi?
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Bitcoin ve Altcoin Kripto Paralarının Ayrışma Aşaması Bitcoin de Olan Kritik Formasyon Tamamlanabilecek Mi?

Bitcoin ve Altcoin Kripto Paralarının Ayrışma Aşaması Bitcoin de Olan Kritik Formasyon Tamamlanabilecek Mi?

Bitcoin kripto paralarında oluşmakta olan ve buna yönelik olan ayrışma sinyalleri devam etmekte. Bitcoin ise bu süreçte teknik anlamda önemli olarak formasyonu tamamlama çabasındadır. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:16
Bitcoin ve Altcoin Kripto Paralarının Ayrışma Aşaması Bitcoin de Olan Kritik Formasyon Tamamlanabilecek Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin kripto para piyasaları kararsız olmasına rağmen bir miktar da yeşil olan rengin hakim olduğu bir günle karşılamış oldu bizi. Bu kararsızlık içerisinde dikkat çeken konu ise Bitcoin Dominance’nın kritik olan bir seviyeye gelmesidir. Bu noktaların altına gelinebilmesiyle beraber altcoinlere olan fon giriş hareketlerini tetikleyebilmektedir. Bunun yanında ayrıca Bitcicoin’de de önemli bir formasyon görünümü de olmaktadır.

BTC ve Altcoinler de Olan Son Durum Ne Olmaktadır?

Bugün günün önde olacak haberleri ise ABD üzerinde kaynaklı olan ve ABD bankaları içerisinde önde gelmiş olan U.S. Bankası, bir blog gönderisi içerisinde müşterilerine üç tane kripto para teklifi sunacağını bildirmişti. Bankalar da kripto para sektörlerine katılım sağlayarak, Newyork Melon (BNY MELLON) gibi diğer geleneksel olan finans kurum yollarından gitmekte. U.S. Banklasının Blockchain Uygulaması olan, 2015 senesinde lider olan kripto para birimlerinin fiyatlarının 200 doların altında bulunmuş olduğu zaman da kuruldu. Bugün BTC kripto para borsasının fiyatı, paralarının büyümeye hazır bulunduklarını ve geleneksel finanslarında peşinden koşmaya başladıklarını göstermektedir. Kripto para piyasalarında büyüme hızla devam ederken, U.S. Bankası gibi kurumlarda bu gelişime ayak uydurmaya ve adapte olmaya uğraşıyor. Bu kurumlar yine kripto paralar ve blockchain stratejilerini desteklemekte olan çapraz olarak işlevselliğe sahip olmaktadırlar. Dijital, teknoloji ve diğer ürün uzmanları, sahne arkalarında planlanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP