7 Ekim Dolar Fiyatındaki Son Durum!

7 Ekim Dolar Fiyatındaki Son Durum!

Dünyada yaygın bir şekilde Amerikan doları ya da Amerika Birleşik Devletleri doları olarak bilinen Birleşik Devletleri resmî para birimi dolar kullanımı yapılmakta Vatandaşlar günbe gün artan dolar zamlarını yakından takip etmekte. Dolar’ın ne kadar olduğunu, düşüp düşmediğini, ekonomiye verdiği yarar ve zararları hakkında bilgi sahibi olmak ve dolarda ki son durumu öğrenmek istiyorlar. İşte merak edilen dolar zammı hakkındaki bilgileri sizler için derledik. İşte tüm detaylar…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:17
7 Ekim Dolar Fiyatındaki Son Durum!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Dolar Ne Kadar?

ABD, Kanada, Avustralya ile Güney Amerika, Pasifik, Karayipler, güneydoğu Asya ve Afrika’daki bazı ülkelerin resmî para birimi olarak bilinmekte. Dolar’ın $ sembolü bu şekilde gösteriliyor. Son zamanlarda büyük bir ilgi odağı haline gelen dolar zammı vatandaşlar tarafından büyük bir yoğunluk ile araştırılmakta.

Yaygın bir para birimi olan dolar ülkemizde ve dünyanın neredeyse her yerinde geçerli olmakta ve dolarda meydana gelen zamlar insanları olumlu ve olumsuz yönde büyük oranda etkilemekte. Bu sebeple ülkemizde son yıllarda oldukça artan dolar zamları vatandaşlar tarafından sürekli olarak takip edilmekte. Vatandaşlar artan dolar zamları ile beraber artan ürün fiyatları konusunda oldukça şikayetçi olmakta. Dolar’ın ne kadar olacağı, artıp artmayacağı ve özelliklede düşmesi konusunda büyük bir talep bulunmaktadır.

Yıla 5,94 ile başlayan dolar eylül ayı sonlarına doğru artış gösterdi. Dolar zammı şimdilerde ise güne satış fiyatı 7,7642 liradan başladı. Dolar kurunda alış fiyatı ise 7,7599 lira olarak hesaplanmıştı. Ayrıca Euro önceki kapanışını ise 9,1533 liradan kapatmıştı. Şimdilerde Euro da bugün yüzde 0,12’lik bir hareketlilik meydana gelmekte. Dolar zammında meydana gelen bu değişimlerden sonra gözler ilerleyen zamanlarda dolarda meydana gelen artışın bir an önce düşmesinde.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP