Beklenen Ödemeler Başladı! Tek Tek Herkesin Hesabına Yatırıldı!

Beklenen Ödemeler Başladı! Tek Tek Herkesin Hesabına Yatırıldı!

Devletten vatandaşlarına müjdeli haber. Ödeme bekleyen binlerce insan banka hesaplarındaki parayı görünce şaşırdı. Kimlere ne kadar ödeme yapılacak? Herkes bu haklardan yararlanabilecek mi? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:02
Beklenen Ödemeler Başladı! Tek Tek Herkesin Hesabına Yatırıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemiden dolayı ekonomik zorluk çeken her vatandaşa nisan ayından beri ek yardımlar yapılığı herkesçe biliniyor. Devlet ihtiyaç sahibi her aileye belli oranda ödeme yaparak herkesin bu zor dönemi kolay atlatmasını sağlıyor. Ekim ayı itibariyle de maddi destekler başlamıştı. Kasım ayına geçildiği andan itibaren vatandaşlar ödemelerin bu ayda da olup olmayacağı konusunda endişeliydi. Neyseki beklenen haber geldi ve kasım ayı boyunca da bı ücretlerin yatırılacağı duyruldu.

Pandemi sürecinden önce veya sonra işsiz kalan ve işsizlik ödeneği alamayan vatandaşlar devlete bu konuda bilgilendirme yapmıştı. Devlet yardım paketinde onlara da ek bütçe ayırmış ve herkese belirlenen miktarın ödeneceğini duyurmuştu. Aylardır maaşları kesintisiz olarak yatırılan insanlar Kasım ayında cekikme yaşanınca panik olmuş ve bir daha yatırılmayacağını düşünmüştü. Neyse ki Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gecikmeli de olsa ücretleri kesintisiz bir şekilde yatırdı.

Ek Ücretler Ne Zaman Ödenecek?

Daha önce başvurmuş tüm vatandaşlara belirlenen ücretler daha önceki hesaplarından PTT üzerinden yatırılacak. Bakan Selçuk kasım ayı ödemelerin her ay olduğu gibi 11-12 Kasım arasında gerçekleşeceğini bildirdi. Ücretsiz izne ayrılan vatandaşlarında faydalanacağı bu durum iş bulamayıp işsizlik ödeneklerinden yararlanamayan insanların da maddi zorluklarını düzeltmeye yönelik bir uygulama. Ödemelerin şimdilik 2020 sonuna kadar ödeneceğinin de müjdesi verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP