DOLAR

32,5740

0.09%
EURO

35,0694

0.44%
ALTIN(gr)

2.427,01

0,18%
BİST 100

%
Akhisar da Yepyeni Proje Devrede!

Akhisar da Yepyeni Proje Devrede!

Akhisar’da belediye başkanlığını sürdüren Besim Dutlulu, Akhisar’da yepyeni ve büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Türkiye’ye örnek olacağı düşünülen projede hem ihtiyaç sahipleri sevinirken hem de esnafın kazanması planlanıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:02
Akhisar da Yepyeni Proje Devrede!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İhtiyaç Sahiplerini Güldüren Haber: Bakkal Kart!

Besim Dutlulu’nun sunduğu seçim vaatleri arasında yer alan Bakkal Kart projesi hayata geçiyor. Kasım ayı başlarında yapılan toplantı sonucunda proje hakkında ilk adımlar atılmaya başlanırken, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için büyük fayda sağlayacağı düşünülen proje hayata geçiyor. Projenin ön çalışması daha önce Ramazan ayında yapılmış ve başarıyla sonuçlanmıştı. Şimdi ise, yıl boyu sürecek ve devamlı hale getirilecek bir boyuta ulaşan proje için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında, bakkal kart uygulamasıyla birlikte başvuru yapan ihtiyaç sahiplerine kartların dağıtılması planlanıyor. Var olan kartlara belediye tarafından yüklenecek olan tutar, anlaşmaya dahil olacak küçük esnaf işletmelerinde geçerli olacak. Vatandaşlar, kartlara tanımlanan bakiye tutarı dahilinde, geçerli olan işletmelerde harcama yapabilecek. Bu proje sayesinde hem esnafa kazanç sağlanması hem de vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi amaçlanıyor.

Belediyelere Büyük Örnek!

Hazırlanan projeyi oldukça başarılı bulan Esnaf Oda Başkanı Zafer Kara, gerçekleştirilecek bu uygulamanın onlar için oldukça önem teşkil ettiğini belirtti. Tüm esnaflar adına belediyeye teşekkürlerini sunan Zafer Kara, tüm şehrimize ve esnaflarımıza hayırlı olsun ifadesini kullandı.

Düşük gelirli Akhisar vatandaşlarının ihtiyaçlarının giderilmesine önem verdiğini belirten Akhisar belediyesi başkanı Besim Dutlulu, en yakın zamanda projenin tamamlanacağı ve uygulamaya koyulacağını belirtti. Küçük esnaf ticaretini de önemseyen belediye başkanı, benzer uygulamayı daha önce Ramazan ayında da uygulatmış ve başarıyla sonuçlandırmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP