DOLAR

32,5304

0.12%
EURO

35,0086

-0.08%
ALTIN(gr)

2.438,36

0,11%
BİST 100

%
1 Sene Geri Ödeme Olmayacağını Duyanlar Bankaya Akın Etti

1 Sene Geri Ödeme Olmayacağını Duyanlar Bankaya Akın Etti

Yapı Kredi Bankası vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası oluşturdu. Buna göre 1 sene geri ödeme olmadan kredi sahibi olunacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:02
1 Sene Geri Ödeme Olmayacağını Duyanlar Bankaya Akın Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre banka vatandaşlar için 125 bin TL’ye vatan kredi limitleriylehizmet vermiş olacak. Yüksek limitler esnafları düşünülerek oluşturdu Kişi esnaf olduğunu belgelediği taktirde yüksek meblağlı kredilere sahip olabilecek. Ancak vatandaşlar bu kredi limitlerine pek ulaşamayacak. Vatandaşlar 90 bin TL’ye kadar kredi çekebilecek. Kredi faiz oranını %1.15 olarak açıklayan banka bu bağlamda diğer bankalar solladı. Herkesin kredi faiz oranlarını artırdığı bu dönemde de Yapı Kredi Bankası yer yer faiz oranlarını düşürürken yer yer sabit bıraktı. Araştırmalar sonucunda bunu fark eden vatandaşlar mevcut kampanyaya yoğun ilgi gösterdi. Açıklamalara göre binlerce vatandaşın bu kampanyadan yaralanması bekleniyor.

Dosya Masrafı Sembolik Olarak Alınacak

Vade seçenekleri ise vatandaşları çok sevindirdi. Buna göre 48 aya varan vade seçeneğine ek olarak vatandaşların 1 sene kredi ödeme seçeneği bulunuyor. Bu seçenek vade imkânına dahil edilmedi. 1 senden sonra başlayacak 48 ay taksit imkanı vatandaşı oldukça rahatlatacak. Kredi başvurusu içinse 4 farklı yol oluşturuldu. Buna göre klasik olan yöntemlerden olan şubeye gidip yüz yüze işlem yapmak başvuru başlatmanın en garanti yolu. Ödeme planı, kredi limitleri, faiz oranları gibi bilgiler ve ödeme planı oluşturmak için danışmanlık da alabilirsiniz. Buna ek olarak dosya masrafı tüm başvuru işlemlerinde 5 TL olarak hesaplandı. Online işlemlerle de başvuru oluşturulacağı gibi ATM’ler de kredi başvurusu almaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP